سامسونگ
۸ گوشی سامسونگ که در حال حاضر ارزش خرید دارند

خوشبختانه بازار تلفن‌های همراه هیچ‌وقت انحصاری نبوده و همواره شاهد حضور و قدرت‌نمایی برندهای متعددی در عرصه‌ی جهانی بوده‌ایم. سامسونگ یکی از برندهای بسیار بزرگ و محبوب در این حوزه است و همواره کاربرانی داشته که بی چون و چرا از تلفن‌های همراه سامسونگ به عنوان بهترین گوشی های دنیا یاد می‌کنند.

نمودار زیر که براساس داده‌های ارائه شده در Statista آورده شده، نشان می‌دهد که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ تعداد فروش دستگاه‌های سامسونگ تقریبا ثابت بوده است و استراتژی سامسونگ برای جذب سود بیشتر عملا روی فروش تعداد دستگاه‌های بیشتر نبوده است.

با این‌حال، سامسونگ برای این‌که بتواند در مقابل رقبای قدیم و جدید خود قد علم کند و سهم بازار خود را حفظ کند، استراتژی‌های خود را به گونه‌ای انتخاب می‌کند که مشتریان وفادار خود را با پرچم‌دارانش و سایر مشتریان را با عرضه‌ی گوشی های میانرده‌ی بهتر حفظ کند.

از آن‌جایی که تحقیقات نشان می‌دهند مصرف‌کنندگان تلفن‌های هوشمند کمترین مهاجرت را به برندهای دیگر دارند، به نظر می‌رسد سامسونگ با عرضه‌ی تلفن‌های همراه هوشمند متنوع سعی دارد به فرمانروایی چندین ساله‌ی خود ادامه دهد. استراتژی‌هایی هم‌چون ارائه‌ی خدمات نرم‌افزاری بهتر، تعویض گوشی قدیمی با گوشی های جدید سامسونگ از سایر استراتژی‌های آن‌ها برای حفظ سهم بازارشان است.

هیچ شکی نیست که تلفن‌های هوشمند ارائه شده توسط سامسونگ جزو بهترین گوشی های هوشمند موجود در بازار هستند، اما به عنوان یک کاربر با مصارف گوناگون، آیا برای شما همه‌ی گوشی‌های عرضه شده توسط سامسونگ ارزش خرید دارند؟ کدام‌یک از گوشی‌های موجود فعلی برای شما مناسب‌تر هستند؟ در این متن به معرفی بهترین گوشی های سامسونگ که در حال حاضر ارزش خرید دارند و می‌توانند تجربه‌ی خرید خوبی برای شما به ارمغان بیاورند را معرفی خواهیم کرد.

لیست بهترین گوشی های سامسونگ در تمام رده‌های قیمتی:

  • گلکسی S21  اولترا و S21
  • گلکسی S20 FE 5G
  • گلکسی A52 5G و A52
  • گلکسی A42
  • گلکسی A32
  • گلکسی A22
  • گلکسی A12  ناچو
  • گلکسی A02s

پرچمدارهای سامسونگ با ارزش خرید بالا

۱) گلکسی S21 اولترا

گلکسی S21 اولترا – بهترین گوشی های سامسونگ
گلکسی S21 اولترا – بهترین گوشی های سامسونگ

گلکسی S21 اولترا که جدیدترین و گران‌ترین عضو از خانواده سری S سامسونگ است را در ابتدا این لیست قرار داده‌ایم. این گوشی با مشخصات فنی و دوربین‌های فوق‌العاده‌ای که دارد، از بهترین انتخاب‌ها برای خرید یک گوشی پرچمدار اندرویدی می‌تواند باشد.

بدنه‌ای از جنس آلومینیوم و شیشه که با گوریلا گلس ویکتوس محافظت می‌شود، جذابیت و کیفیت بسیار بالایی را دارد. در بخش طراحی هم با یک نوع طراحی جدید که متعلق به سری S جدید سامسونگ است روبه‌رو هستیم. ماژول دوربین‌های بیرون‌زده را هم می‌توان از ضعف‌های طراحی این پرچمدار کره‌ای دانست. وزن ۲۲۷ گرمی با ضخامت ۸.۹ میلی‌متری هم کمی باعث سختی استفاده از این پرچمدار در طولانی مدت می‌شود.

برای صفحه نمایش، سامسونگ از یک پنل ۶.۹ اینچی Dynamic OLED 2X با رزولوشن QHD+ استفاده کرده است که حدود ۹۰ درصد از قسمت جلویی گوشی را به خود اختصاص داده است. نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی متغیر (از ۱۰ هرتز تا ۱۲۰ هرتز) و پشتیبانی از HDR10+ به همراه روشنایی ۱۵۰۰ نیتی، باعث عملکرد بی‌نظیر این نمایشگر شده است. این فناوری ساخت جدید و ویژگی‌های نام برده شده، روی هم رفته باعث شده‌اند تا این صفحه نمایش از بهترین نمایشگرهای گوشی استفاده شده تا کنون باشد و به عنوان معیاری برای سنجش نمایشگرهای دیگر پرچمداران باشد. دقت نمایش رنگ‌ها هم بسیار بالا هستند و این صفحه نمایش از این حیث نیز در بین بهترین‌ها قرار دارد.

پشتیبانی از قلم S Pen، حسگر اثر انگشت زیر صفحه نمایش و استاندارد IP68 هم از دیگر مشخصه‌های مهم این کهکشانی هستند.

گلکسی S21 اولترا همانند دیگر پرچمدارهای سامسونگ با دو نوع تراشه عرضه می‌شود. در این مدل، سامسونگ از دو تراشه ۵ نانومتری اسنپدراگون ۸۸۸ و اگزینوس ۲۱۰۰ استفاده کرده است. این تراشه‌ها به همراه ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت حافظه رم، عملکرد بدون وقفه و کاملاً روان و سریع را دارند. پشتیبانی از اینترنت همراه نسل پنجم هم در هر دو تراشه فراهم شده است.

در بخش دوربین‌ها هم با یک ترکیب بسیار کامل و دقیق از دوربین‌های مختلف مواجه هستیم. سامسونگ برای این پرچمدارش از دوربین چهارگانه استفاده کرده است. دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با لنز واید، دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی، دوربین‌های تله‌فوتو هم هر دو ۱۰ مگاپیکسلی هستند که یکی از آن‌ها مجهز به لنز پریسکوپی است. دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسلی هم وزنه دیگری برای این گوشی در رقابت با دیگر پرچمداران به حساب می‌آید.

برای انرژی‌رسانی به این پرچمدار تمام عیار، سامسونگ از باتری لیتیوم-پلیمری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری استفاده کرده است که با وجود پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۲۵ واتی، در مدت زمان یک ساعت به طور کامل شارژ می‌شود.

نقاط قوت

  • زبان طراحی جدید و کیفیت ساخت عالی
  • نمایشگر فوق‌العاده با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی تطبیقی و روشنایی زیاد
  • بهبود چشمگیر در زمینه سخت‌افزار
  • عملکرد عالی در زمینه دوربین (عکس و فیلم)
  • One Ui 3.1 و پشتیبانی از قلم اس پن

نقاط ضعف

  • عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
  • حذف شارژر و هدفون از جعبه
  • ابعاد بزرگ و لغزنده بودن

 

گلکسی S21

 

گلکسی S21 – بهترین گوشی های سامسونگ

اگر برای خرید یک پرچمدار ساخت سامسونگ کمی کمتر از نسخه اولترا بخواهید هزینه کنید، گلکسی S21 می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد. با وجود اینکه گلکسی S21 در برخی موارد از نسخه‌های گران‌تر، ضعیف‌تر است. اما هنوز همان روح پرچمدار در آن وجود دارد و همان احساس نسخه‌های گران‌تر را می‌توانید با این گوشی داشته باشید.

در زبان طراحی این گوشی، تفاوت آنچنانی با نسخه اولترا که بالاتر آن را بررسی کردیم دیده نمی‌شود و تنها تفاوت میان این دو مدل به جنس پنل پشتی و چینش دوربین‌های آن‌ها باز می‌گردد. پنل پشتی در S21 از جنس پلاستیک است و در چینش دوربین‌ها هم با وجود یک دوربین کمتر در این مدل، ماژول کوچکتری را داریم. این دو مورد باعث تغییرات در ضخامت و وزن این گوشی شده‌اند و با ضخامت ۷.۹ میلی‌متر و وزن ۱۶۹ گرمی، گوشی سبک‌تر و ارگونومیک‌تری نسبت به دیگر نسخه است.

صفحه نمایش ۶.۲ اینچی اس ۲۱ هم از همان فناوری ساخت Dynamic AMOLED 2X بهره می‌برد و با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و HDR10+، مشخصات یکسانی را با نسخه اولترا دارد. البته رزولوشن تصویر FHD+ است که نسبت به دیگر مدل متفاوت است. روشنایی حداکثری هم حدود ۲۰۰ نیت کمتر است و در حالت حداکثری به ۱۳۰۰ نیت می‌رسد.

در بخش مشخصات فنی هم سامسونگ مشخصات مشابه با نسخه اولترا را برای این نسخه عرضه کرده است و این مدل هم با دو تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ و اگزینوس ۲۱۰۰ عرضه می‌شود. البته برای انتخاب حافظه رم، یک گزینه وجود دارد که آن هم رم ۸ گیگابایتی است.

تفاوت‌های اساسی میان این دو مدل در بخش دوربین‌ها است. سه دوربین استفاده شده به عنوان دوربین اصلی در این کهکشانی ۶۴، ۱۲ و ۱۲ مگاپیکسلی هستند که به ترتیب از لنزهای عریض، تله‌فوتو و فوق عریض استفاده می‌کنند. زوم ۳۰ برابری این مدل در برابر زوم ۱۰۰ برابری نسخه اولترا، از دیگر تفاوت‌های دوربین‌های این دو نسخه است. برای دوربین سلفی هم از یک سنسور ۱۰ مگاپیکسلی با لنز عریض استفاده شده است.

در قسمت باتری هم شاهد افت در این نسخه هستیم و باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپری در آن وجود دارد. البته با توجه به صفحه نمایش کوچکتر با رزولوشن تصویر و روشنایی کمتر، این تفاوت ۱۰۰۰ میلی‌آمپری نباید به عنوان یک نقطه ضعف تلقی شود. فناوری شارژ سریع ۲۵ واتی در این مدل هم تعبیه شده است و گلکسی S21 از این بابت با نسخه اولترا خود مشابه است.

نقاط قوت

  • صفحه نمایش امولد با نرخ نوسازی متغیر
  • مشخصات فنی و قیمت معقول
  • دوربین سلفی بهبود یافته
  • استاندارد مقاومتی IP68

نقاط ضعف

  • پنل پشتی پلاستیکی
  • نبود شارژر و هندزفری در جعبه
  • عدم پشتیبانی از کارت حافظه

گلکسی S20 FE؛ قاتل پرچمدار سامسونگ

گلکسی S20 FE – بهترین گوشی های سامسونگ
گلکسی S20 FE – بهترین گوشی های سامسونگ

یکی دیگر از بهترین گوشی های سامسونگ که با ارزش خرید بالا شناخته می‌شود، گلکسی S20 FE است که در رده قاتل پرچمدارها قرار می‌گیرد. همانطور که از نامش هم پیداست، این گوشی مدلی مخصوص برای طرفداران سامسونگ است که با هزینه کمتر بتوانند تجربه‌ای نزدیک به یک پرچمدار را داشته باشند.

طراحی گلکسی S20 FE بسیار شباهت به دیگر اعضای خانواده S20ها دارد. جنس پنل پشتی این گوشی از پلاستیک است که با فریم جانبی آلومینیومی به صفحه جلویی متصل شده است. استاندارد مقاومتی IP68 هم از دیگر مشخصات خوب این قاتل پرچمدار است که با وجود قیمت کم، از این استاندراد پشتیبانی می‌کند. وزن ۱۹۰ گرم و ضخامت ۸.۴ میلی‌متری هم ابعاد و اندازه خوبی را به این گوشی داده‌اند و در کل جزو گوشی‌های خوش‌دست سامسونگ می‌توان آن را به حساب آورد.

در S20 FE از صفحه نمایش ۶.۵ اینچی سوپر امولد استفاده شده است که هیچ انحنایی را در اطراف خود ندارد. رزولوشن تصویر ۱۰۸۰×۲۴۰۰ است که با توجه به ابعاد صفحه، تراکم پیکسلی ۴۰۷ پیکسل بر هر اینج مربع را دارد. پشتیبانی از HDR10+ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی هم دیگر مشخصه‌های این صفحه نمایش ۶.۵ اینچی هستند که در حدود ۸۵ درصد از قسمت جلویی S20 FE را به خود اختصاص داده است. روشنایی صفحه در حالت حداکثر به ۸۲۰ نیت می‌رسد که ممکن است کمی در محیط‌های پرنور و زیر نور آفتاب، عملکرد ضعیفی را داشته باشد.

در قسمت سخت افزار این گوشی در نسخه فایوجی، تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ را شاهد هستیم که با حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی به همراه حافظه رم ۶ و ۸ گیگابایتی موجود است. این تراشه ۷ نانومتری با وجود پردازنده گرافیکی و مرکزی خوبی که دارد، عملکرد مناسبی را در این بازه قیمتی از خود نشان می‌دهد و می‌توان آن را از بخش‌های مثبتی دانست که در S20 FE وجود دارد.

دوربین اصلی این گوشی از ترکیب سه‌تایی بهره می‌برد. دو دوربین ۱۲ مگاپیکسلی به همراه یک دوربین ۸ مگاپیکسلی دیگر این ترکیب سه‌تایی را ساخته‌اند. دوربین‌های ۱۲ مگاپیکسلی با لنزهای عریض و فوق عریض هستند که توان پوشش ۱۲۳ درجه‌ای را دارند. دوربین ۸ مگاپیکسلی هم از لنز تله‌فوتو استفاده می‌کند که زوم اپتیکال ۳ برابری را به همراه دارد. سامسونگ برای دوربین سلفی این گوشی از یک حسگر ۳۲ مگاپیکسلی با لنز عریض استفاده کرده است. البته تصاویر این دوربین به نسبت ۴ به ۱ تغییر می‌یابند و عملاً ۸ مگاپیکسلی هستند. بعد از این تغییر هم یک تغییر ثانویه بر روی تصاویر سلفی انجام می‌شود تا خروجی نهایی رزولوشن ۱۰ مگاپیکلسی باشد.

باتری استفاده شده در این مدل ۴۵۰۰ میلی‌آمپری است که نسبتاً یک باتری بزرگ به حساب می‌آید. با وجود این باتری، S20 FE می‌تواند با یک بار شارژ کامل یک روز را دوام بیاورد. نهایت توان پشتیبانی شده توسط باتری این گوشی برای شارژ شدن، ۲۵ وات است. اما در داخل جعبه شارژر ۱۵ واتی قرار دارد که در مدت زمان یک ساعت و ۴۰ دقیقه می‌تواند باتری این قاتل پرچمدار شرکت سامسونگ را شارژ کند.

نقاط قوت

  • رنگ‌بندی متنوع و بدنه ضدآب
  • عملکرد مناسب دوربین‌ها
  • پشتیبانی از شارژ بی‌سیم
  • نمایشگر باکیفیت ۱۲۰ هرتزی
  • اسپیکر‌های استریو

نقاط ضعف

  • نبود هندزفری و شارژر ۲۵ وات داخل جعبه
  • گرم شدن هنگام اجرای بازی‌ها برای طولانی مدت
  • وایت بالانس نه چندان دقیق دوربین در برخی موارد

 

میان‌رده‌های سامسونگ با ارزش خرید بالا

گلکسی A52 و A52 5G

گلکسی A52 – بهترین گوشی های سامسونگ

گلکسی A52 از بهترین انتخاب‌ها برای خرید یک گوشی میان‌رده اندرویدی به حساب می‌آید. این گوشی در دو نسخه LTE و ۵G عرضه شده است که تفاوت‌هایی جزئی را نسبت به هم دارند.

هر دو نسخه طراحی مشابهی دارند و در هر دو شاهد استفاده از زبان طراحی جدید برای خانواده A گوشی‌های سامسونگ هستیم. دوربین‌هایی با یک ماژول برآمده و لبه‌های بدون انحنا در پنل پشتی از بارزترین ویژگی‌های بصری این دو گوشی هستند.

پنل پشتی و جانبی هر دو از جنس پلاستیک هستند. برای محافظت صفحه نمایش در برابر ضربه و خط و خش هم از گوریلا گلس ۵ استفاده شده است. وزن این میان‌رده‌ها ۱۸۹ گرم است و ضخامتی در حدود ۸.۴ میلی‌متر دارند که از این نظر، هر دو مدل مشخصاتی مشابه با  گلکسی S20 FE دارند.

صفحه نمایش بخشی است که یک تغییر جزئی را در میان نسخه ۵G و LTE می‌توانیم ببینیم. ابعاد صفحه نمایش و نوع پنل در هر دو مدل یکسان هستند و در هر دو از پنل سوپر امولد ۶.۵ اینچی استفاده شده است. اما تفاوت‌ها در نرخ نوسازی تصویر است. در نسخه فایوجی نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی را داریم که این عدد در نسخه LTE ۹۰ هرتز است که باعث شده است تصاویر در نسخه فایوجی کمی روان‌تر به نظر برسند. رزولوشن تصویر در هر دو نسخه ۱۰۸۰×۲۴۰۰ است که تراکم پیکسلی ۴۰۷ پیکسل بر اینچ را ارائه می‌دهد.

در مشخصات سخت‌افزاری هم تفاوت در بین این دو نسخه از گلکسی A52 وجود دارد. در نسخه فایوجی از تراشه اسنپدراگون ۷۵۰جی استفاده شده است که از پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای با دو هسته Kryo 570 ۲.۲ گیگاهرتزی و شش هسته Kryo 570 ۱.۸ گیگاهرتزی با پردازنده گرافیکی Adreno 619 استفاده می‌کند.

در نسخه دیگر شاهد حضور تراشه اسنپدراگون ۷۲۰جی هستیم که از همان هشت هسته برای پردازنده مرکزی استفاده می‌کند با این تفاوت که دو هسته ۲.۳ گیگاهرتزی Kryo 465 Gold با شش هسته ۱.۸ گیگاهرتزی Kryo 465 Silver دارد. پردازنده گرافیکی این تراشه هم Adreno 618 است.

در بررسی دوربین‌ها هردو نسخه یکسان هستند. به عنوان دوربین اصلی، با چهار دوربین ۶۴، ۱۲، ۵ و ۵ مگاپیکسلی طرف هستیم که به ترتیب از لنزهای عریض، فوق عریض، ماکرو و حسگر تشخیص عمق تصویر استفاده می‌کنند. دوربین سلفی تعبیه شده در این گوشی سامسونگ هم ۳۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 است که از لنز عریض استفاده می‌کند.

باتری گلکسی A52ها در هر دو نسخه ۴۵۰۰ میلی‌آمپری لیتیوم-پلیمری هستند. این باتری برای یک روز استفاده می‌تواند کافی باشد. البته این مدت زمان برای استفاده‌های عادی است و در استفاده سنگین می‌تواند این عدد کاهش بیابد. فناوری شارژ سریع ۲۵ واتی در این میان‌رده وجود دارد. اما طبق معمول سامسونگ با یک شارژر ۱۵ واتی داخل جعبه این گوشی شما را ناامید خواهد کرد.

نقاط قوت

  • طراحی زیبا و مات قاب پشتی و رنگ بندی جذاب
  • نمایشگر بزرگ سوپر امولد با کیفیت خوب
  • اسپیکر استریو رضایت بخش
  • عملکرد خوب دوربین‌ها و پشتیبانی دوربین اصلی از OIS
  • امکان ضبط ویدئو ۴K با همه‌ی دوربین‌ها و کیفیت خوب آن

نقاط ضعف

  • آداپتور ۱۵ وات داخل جعبه به جای ۲۵ وات
  • عملکرد حسگر اثرانگشت می‌توانست بهتر باشد

 

گلکسی A42

گلکسی A42 – بهترین گوشی های سامسونگ

گلکسی A42 را می‌توان از یک گوشی سامسونگ با پشتیبانی از فناوری ۵G دانست که هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ قیمتی شرایط مطلوبی را ارائه می‌کند.

این گوشی از نظر کلی طراحی شبیه به دیگر اعضا خانواده سری A سامسونگ دارد. اما برای طراحی پنل پشتی، سامسونگ از یک طرح خاص و زیبای نقطه‌ای استفاده کرده است که در چهار بخش با طیف‌های رنگی متفاوت قرار دارند.

ضخامت این گوشی ۸.۶ میلی‌متر است و وزن آن هم به لطف استفاده از پلاستیک در پنل پشتی و فریم جانبی، ۱۹۳ گرم است. استفاده از پلستیک اصلا بر روی زیبایی و راحتی استفاده از این گوشی تاثیری نگذاشته است و گلکسی A42، در عین پلاستیکی بودن طراحی ارگونومیک و بسیار جذابی را دارد.

صفحه نمایش این گوشی را می‌توان به نوعی اصلی‌ترین ضعف آن دانست که قربانی وجود فناوری فایوجی شده است. با وجود استفاده از پنل سوپر امولد ۶.۶ اینچی در این میان‌رده، رزولوشن تصویر در آن HD است و تراکم پیکسلی ۲۶۶ پیکسلی بر اینچی را ارائه می‌دهد. این رزولوشن برای نمایشگر یک گوشی سامسونگ بسیار ضعیف است و در حد و اندازه‌های سامسونگ نیست.

در قلب این گوشی از تراشه اسنپدراگون ۷۵۰جی استفاده شده است که یک پردازنده مرکزی هشت هسته به همراه پردازنده گرافیکی Adreno 619 دارد. برای حافظه رم هم سه انتخاب مختلف وجود دارد. ۴، ۶ و ۸ گیگابایت به همراه حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی.

دوربین اصلی این میان‌رده سامسونگ هم چهارگانه است که دوربین‌هایی با لنزهای عریض، فوق عریض و ماکرو به همراه حسگر تشخیص عمق تصویر دارد. دوربین عریض ۴۸ مگاپیکسلی است. دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با زاویه پوشش ۱۲۳ درجه‌ای است. دو دوربین دیگر هم هر دو ۵ مگاپیکسلی هستند. به عنوان دوربین سلفی هم یک حسگر ۲۰ مگاپیکسلی با لنز عریض در یک ناچ قطره‌ای شکل تعبیه شده است.

باتری این گوشی را می‌توان جزو نقاط قوت آن به حساب آورد. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری گلکسی A42 با وجود تراشه بهینه و رزولشون تصویر HD، عملکرد فوق‌العاده‌ای را دارد. باتری این گوشی سامسونگ بسته به نوع استفاده‌ای که دارید تا دو روز را هم می‌تواند با یک بار شارژ کامل دوام بیاورد. شارژدهی این باتری بسیار عالی است. اما در بحث سرعت شارژ شدن کمی ضعیف است و در با استفاده از شارژر ۱۵ واتی باید حدود دو ساعت را برای شارژ شدن آن صبر کنیم.

نقاط قوت

  • دوربین خوب
  • طراحی زیبا و منحصر به فرد
  • شارژدهی عالی
  • حالت شب خیلی خوب عمل می‌کند
  • پشتیبانی از نسل پنجم شبکه

نقاط ضعف

  • صفحه نمایش
  • شارژ نه چندان سریع
  • دوربین فوق عریض در شب

 

گلکسی A32

گلکسی A32 – بهترین گوشی های سامسونگ
گلکسی A32 – بهترین گوشی های سامسونگ
خرید گلکسی A32

این گوشی سامسونگ را می‌توان از معدود گوشی‌های سری A دانست که از طراحی ظاهری نسبتاً متفاوتی بهره می‌برد. پنل پشتی در عین حال که پلاستیکی است ظاهری براق و یک‌دست را دارد که باعث شده است گلکسی A32 شکل و شمایل بهتری را نسبت به دیگر میان‌رده‌های سامسونگ داشته باشد. چینش دوربین‌ها هم شکل خاصی دارند و دیگر خبری از یک فریم جداگانه برای جزیره دوربین‌ها نیست و هر دوربین و فلش به صورت مجزا در داخل پنل پشتی قرار دارند.

وزن این گوشی ۱۸۴ گرم است و ضخامت آن هم ۸.۴ میلی‌متر است که ابعادی نزدیک به دیگر گوشی‌های سامسونگ دارد. وجود گوریلا گلس ۵ و حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر هم از نکات برجسته دیگر این میان‌رده است.

صفحه نمایش ۶.۴ اینچی این مدل سوپر امولد است که ۸۴.۶ درصد از بخش جلویی گوشی را اشغال کرده است. رزولوشن تصویر در این نمایشگر FHD+ است که تراکم پیکسلی ۴۱۱ پیکسل بر اینچ را دارد. گلکسی A32 اولین میان‌رده سامسونگ بود که از صفحه نمایش با نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی استفاده کرد.

برای تراشه این مدل، سامسونگ از تراشه ۱۲ نانومتری شرکت مدیاتک، Helio G80 استفاده کرده است. که در این تراشه، یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای (۲×۲.۰ GHz Cortex-A75 & 6×۱.۸ GHz Cortex-A55) به همراه پردازنده گرافیکی Mali-G52 MC2 جای گرفته‌اند. حافظه رم هم بین ۴، ۶ و ۸گیگابایت متغیر است و بنابر استفاده می‌توانید یکی را انتخاب کنید.

در پنل پشتی شاهد حضور چهار دوربین بودیم. دوربین‌های این کهکشانی با لنزهای عریض، فوق عریض و ماکرو هستند که توسط یک سنسور تشخیص عمق همراهی می‌شوند. دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی، ماکرو و سنسور تشخیص عمق ۵ مگاپیکسلی هستند. در جلو هم دوربین ۲۰ مگاپیکسلی سلفی در یک ناچ قطره‌ای قرار دارد که از لنز عریض استفاده می‌کند.

در نهایت به باتری این میان‌رده می‌رسیم. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری این گوشی سامسونگ می‌تواند یک روز تا یک ونیم روز دوام بیاورد. برای شارژ شدن کامل هم مدت زمان دو ساعت و ۲۰ دقیقه زمان را باید صبر کنید.

نقاط قوت

  • طراحی جدید و زیباتر از نسل قبل
  • نمایشگر سوپر امولد باکیفیت
  • نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی
  • شارژ دهی خوب باتری

نقاط ضعف

  • عملکرد نه چندان خوب حسگر اثرانگشت
  • قدرت سخت افزاری کمتر نسبت به رقبا
  • نبود اسپیکر استریو
  • نبود فیلم برداری ۴K

 

گلکسی A22

گلکسی A22 جزو جدیدترین مدل‌های سری A سامسونگ است. این سری که همیشه فروش خوبی را داشته و مورد استقبال خوب خریداران قرار گرفته است، معمولاً گوشی‌های خوب و باکیفیتی را در بر دارد و گلکسی A22 هم طبق همین روال از میان‌رده‌های خوب بازار است. این گوشی در دو نسخه ۵G و LTE عرضه شده است که کمی تفاوت میان آن‌ها وجود دارد که در این مطلب نسخه فورجی مد نظر ما است.

این کهکشانی از یک طراحی بسیار ساده و معمولی بهره می‌برد و بسیار ساده و بدون هیچ عنصر اضافی طراحی شده است. سامسونگ برای کاهش هزینه‌ها از پنل پشتی و فریم جانبی پلاستیکی استفاده کرده است. البته پلاستیک پنل پشتی کیفیت خوبی را دارد و آنقدرها هم حس ارزان بودن را منتقل نمی‌کند که باعث دلسردی شما شود. ضخامت ۸.۴ میلی‌متر و وزن ۱۸۶ گرم هم خبر از خوش‌دست بودن این میان‌رده می‌دهند.

وجود جک ۳.۵ میلی‌متری و حسگر اثر انگشت بر روی دکمه پاور، دو تا از دیگر ویژگی‌های گلکسی A22 هستند.

صفحه نمایش این گوشی سامسونگ ۶.۴ اینچی سوپر امولد است که ۸۴.۳ درصد صفحه جلویی گوشی را به خود اختصاص داده است. نرخ نوسازی تصویر در این نمایشگر ۹۰ هرتز است که با توجه به قیمتی که این گوشی دارد، آن را می‌توان از نقاط قوت آن دانست. البته رزولوشن تصویر ۷۲۰×۱۶۰۰ با تراکم پیکسلی ۲۷۴ پیکسل بر اینچ، عملکرد ضعیف این گوشی سامسونگ را در این بخش نمایش می‌دهد.

در مرکز فرماندهی این گوشی هم شاهد استفاده از تراشه Helio G80 مدیاتک با لیتوگرافی ۱۲ نانومتری هستیم. این تراشه همان تراشه استفاده شده در گلکسی A32 است که پیش‌تر در مورد آن توضیح دادیم. برای انتخاب حافظه رم هم باید بین رم ۴ و ۶ گیگابایتی تصمیم گرفت. حافظه داخلی هم ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی است. امکان ارتقاء حافظه گوشی با استفاده از کارت حافظه نیز ممکن است.

در پنل پشتی این گوشی شاهد چینش چهار دوربین هستیم. یک دوربین ۴۸ مگاپیکسلی با لنز عریض مجهز به لرزش‌گیر اپتیکال است. یک دوبین دیگر برای ثبت تصاویر فوق عریض وجود دارد که ۸ مگاپیکسلی است. دو دوربین ۲ مگاپیکسلی دیگر هم وجود دارند که یکی لنز ماکرو دارد و دیگری به عنوان حسگر تشحیص عمق تصویر استفاده می‌شود. در جلو صفحه نمایش هم دوربین ۱۳ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر سلفی تعبیه شده است.

انرژی‌رسانی به این گوشی توسط یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری انجام می‌شود که توانسته است عملکرد خوبی را داشته باشد و تا یک و نیم روز را هم دوام می‌آورد. با پشتیبانی از شارژ سریع ۱۵ واتی نیز باتری این گوشی سامسونگ برای شارژ شدن هم زمان زیادی را از شما نخواهد گرفت.

نقاط قوت

  • شارژدهی عالی
  • دوربین‌های بهتر نسبت به نسخه فایوجی
  • کیفیت صدا خوب اسپیکرها
  • روشنایی خوب صفحه نمایش سوپر امولد

نقاط ضعف

  • عملکرد نه چندان خوب حسگر اثرانگشت
  • سخت افزار نسبتاً ضعیف

 

گوشی‌های اقتصادی سامسونگ با ارزش خرید بالا

گلکسی A12 ناچو

گلکسی A12 ناچو

این گوشی سامسونگ اولین گوشی اقتصادی لیست است. این گوشی با توجه به برچسب قیمت مناسبی که دارد می‌تواند جزو گوشی‌های سامسونگ قرار بگیرد که ارزش خرید بالایی دارند. اما نباید انتظاری فراتز از قیمت آن داشت و در ابتدا در نظر داشته باشید که با یک گوشی اقتصادی طرف هستید.

در ظاهر کاملاً چیزی مشابه با دیگر اعضای سری A سامسونگ را از این گوشی اقتصادی شاهد هستیم. یک طراحی ساده و زیبا که با نام سامسونگ عجین شده است. فریم جانبی و پنل پشتی هر دو از جنس پلاستیک هستند تا نهایت صرفه‌جویی در قیمت برای این گوشی انجام شود. در پنل پشتی طرحی دو تکه را شاهد هستیم که در قسمتی از بخش پایینی، رنگ بدنه کمی تیره‌تر جلوه می‌کند و به نوعی باعث زیبایی این گوشی شده است. ضخامت ۸.۹ میلی متر و وزن ۲۰۵ گرم کمی نامناسب است. اما جنس پنل پشتی که کمی حالت زبری دارد توانسته است این ابعاد نامناسب را جبران کند و باعث شده است  تا حد ممکن گوشی لیز و یا بد‌دست نباشد.

صفحه نمایش ۶.۵ PLS IPS است که ۸۲ درصد از بخش جلویی گوشی را گرفته است. لبه‌های اطراف صفحه نمایش کمی ضخیم هستند و در ظاهر قابل تشخیص است. اما با توجه به رده قیمتی گلکسی A12 ناچو، نمی‌توان آن را به عنوان یک نقطه ضعف بزرگ به حساب آورد. رزولوشن صفحه نمایش هم ۷۲۰×۱۶۰۰ با تراکم پیکسلی ۲۷۰ پیکسل بر اینچ است که به نسبت ۲۰ به ۹ تصاویر را به نمایش می‌گذارد.

برای تراشه این گوشی، سامسونگ از تراشه اگزینوس ۸۵۰ خودش استفاده کرده است. این تراشه ۸ نانومتری یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای (چهار هسته‌ای ۲.۰ گیگاهرتز Cortex-A55 و چهار هسته‌ای ۲.۰ گیگاهرتزCortex-A55) را به همراه پردازنده گرافیکی Mali-G52 در خود جای داده است. برای حافظه داخلی و حافظه رم چهار انتخاب وجود دارد. حافظه داخلی ۳۲ با رم ۳ و ۴ گیگابایتی، حافظه داخلی ۶۴ و ۱۲۸ به همراه رم ۴ گیگابایتی.

دوربین اصلی حاضر در گلکسی A12 ناچو از چهار دوربین مجزا تشکیل شده است. دوربین ۴۸ مگاپیکسلی با لنز عریض به عنوان دوربین اصلی است. دوربین دیگر ۵ مگاپیکسلی با لنز فوق عریض است که زاویه ۱۲۳ درجه را پوشش می‌دهد. دو دوربین دیگر هم هرکدام ۲ مگاپیکسلی هستند و یکی به عنوان حسگر تشخیص عمق و دیگری به عنوان دوربین ماکرو استفاده می‌شود. در جلوی گوشی و داخل یک ناچ قطره‌ای هم دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی جای گرفته است.

باتری این گوشی اقتصادی از جمله مواردی است که نسبت به نسل قبل آن بهبود یافته است. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری بسیار بزرگ که از فناوری شارژ سریع ۱۵ واتی پشتیبانی می‌کند.

نقاط قوت

  • شارژدهی عالی باتری
  • کیفیت ساخت بالا
  • دوربین‌های خوب در این رده قیمتی

نقاط ضعف

  • سرعت شارژ پایین
  • قدرت سخت افزاری ضعیف

 

گلکسی A02s

گلکسی A02s – بهترین گوشی های سامسونگ
گلکسی A02s – بهترین گوشی های سامسونگ

آخرین گوشی سامسونگ که در این مطلب به آن نگاهی اجمالی خواهیم داشت، گلکسی A02s به عنوان یکی از بهترین گوشی های سامسونگ در میان گوشی‌های اقتصادی بازار قرار می‌گیرد.

سامسونگ برای طراحی این گوشی اقتصادی از زبان طراحی همیشگی خود استفاده کرده است و نکته جدیدی در نحوه قرارگیری دوربین‌ها یا دیگر موارد وجود ندارد. اما با برخی خلاقیت‌ها از قبیل ایجاد خطوط مورب بر روی پنل پشتی این گوشی، سعی در جذابیت هرچه بیشتر این محصول اقتصادی داشته است. فریم جانبی و پنل پشتی هر دو پلاستیکی هستند و با این برچسب قیمتی، انتظاری جز این هم نمی‌توان از این گوشی داشت. این گوشی اقتصادی کمی ضخیم به نظر می‌رسد و ضخامت ۹.۱ با وزن ۱۹۶ گرمی کمی باعث سنگینی و بزرگ بودن آن شده است.

صفحه نمایش این گوشی سامسونگ ۶.۵ اینچی با پنل PLS IPS است که در حدود ۸۲ درصد از بخش جلویی را به خود اختصاص داده است. رزولوشن تصویر HD+ و تراکم پیکسلی ۲۷۰ پیکسل بر اینج هم مشخصات قابل قبولی برای یک گوشی اقتصادی به حساب می‌آیند و نمایشگر این گوشی می‌تواند نیازهای روزمره و سبک را برطرف کند.

برای این محصول ارزان‌قیمت، سامسونگ سراغ تراشه اسنپدراگون ۴۵۰ رفته است که لیتوگرافی ۱۴ نانومتری دارد. این تراشه میزبان یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای با حداکثر ۱.۸ گیگاهرتز برای هر هسته است. به همراه این پردازنده مرکزی، پردازنده گرافیکی Adreno 506 نیز قرار دارد. برای انتخاب حافظه داخلی و رم، ترکیب‌های از حافظه داخلی ۱۶ گیگاباتی با رم ۱ تا حافظه داخلی ۶۴ با رم ۴ گیگابایتی وجود دارند.

دوربین اصلی این گوشی سه‌تایی است. اما نباید انتظار یک دوربین سه‌گانه بسیار باکیفیت را از آن داشت و گلکسی A02s فقط نام یک دوربین سه‌تایی را یدک می‌کشد. دوربینی که به عنوان دوربین اصلی استفاده می‌شود، ۱۳ مگاپیکسلی با لنز عریض است که قابلیت فوکوس خودکار دارد. دو دوربین ۲ مگاپیکسلی هم به عنوان دوربین ماکرو و حسگر تشخیص عمق تصویر موجود هستند. دوربین سلفی هم ۵ مگاپیکسلی است که فقط برای عکاسی قابل استفاده است و امکان فیلم‌برداری با آن نیست.

باتری این گوشی سامسونگ هم مانند دیگر گوشی‌های اقتصادی این برند با بهبود مواجه شده است و ظرفیت بیشتری را نسبت به نسل قبل خود دارد. باتری گلکسی A02s ۵۰۰۰ میلی‌آمپری است که می‌تواند یک و نیم تا دو روز را با یک بار شارژ کامل دوام بیاورد. برای شارژ صد در صدی این باتری با استفاده از شارژر ۱۵ واتی داخل جعبه، چیزی حدود دو ساعت زمان نیاز است.

نقاط قوت

  • صفحه نمایش بزرگ ۶.۵ اینچی
  • طراحی زیبا پنل پشتی
  • پشتیبانی از شارژ سریع ۱۵ واتی
  • شارژ دهی خوب باتری

نقاط ضعف

  • نبود حسگر اثرانگشت
  • قدرت سخت افزاری نه چندان خوب
  • دوربین ماکرو بی‌کیفیت