۱۰ تا ازبهترین گوشی‌های بازار ایران [خرداد ماه ۱۴۰۲]

گوشی:

انتخاب بهترین موبایل هر بازه قیمتی همیشه سخت بوده و به خاطر تنوع بالا و نوسان قیمت گوشی های هوشمند و عرضه مدل های جدید در بازار، انتخاب یه موبایل با ارزش خرید خوب و عملکرد مناسب با توجه به بودجه در نظر گرفته شده، کمی سخت تر هم شده و نیاز به کمک گرفتن از بقیه یا استفاده از راهنمای خرید گوشی های هر بازه قیمتی وجود داره.

در سال‌های اخیر، بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده گوشی هوشمند علاوه‌بر عرضه‌ی محصولات پرچم‌دار و پریمیوم، توجه ویژه‌ای به ساخت بهترین گوشی‌های میان‌رده کرده‌اند. با پیشرفت گوشی‌های موجود در رده‌ی میانی بازار، مرز بین پرچم‌دارها و میان‌رده‌ها بسیار باریک شده است و کاربران می‌توانند با هزینه‌ی به‌مراتب کمتر (گاهی نصف هزینه‌ی خرید محصولی پرچم‌دار)، اکثر امکانات گوشی گران‌قیمت را داشته باشند.

علاوه‌براین، برخی امکانات ویژه‌ی گوشی‌های لوکس و گران‌قیمت برای تعداد زیادی از کاربران استفاده‌ای ندارد و ممکن است گوشی‌ای با یک‌سوم قیمت پرچم‌داران نیز نیازهای کاربران را برطرف کند.

ردمی نوت ۱۲ (نسخه ۴G)

شیائومی نسخه‌ی ۴G گوشی مقرون‌ به‌ صرفه‌ی «ردمی نوت ۱۲» را با سیستم‌عامل اندروید ۱۳ و رابط‌ کاربری MIUI 14 معرفی کرد. این محصول از نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح Full HD پلاس بهره می‌برد.

حسگر اثرانگشت، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، حسگر مجاورت و قطب‌نما از دیگر ویژگی‌های این گوشی میان‌رده شیائومی است. قلب تپنده‌ی ردمی نوت ۱۲ تراشه‌ی اسنپدراگون ۶۸۵ است و با ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و ۴ یا ۶ یا ۸ گیگابایت رم فروخته می‌شود.

از دیگر ویژگی‌های این گوشی می‌توان به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با قابلیت پشتیبانی از فناوری شارژ ۳۳ وات اشاره کرد که آن را به گزینه‌ای جذاب برای تماشای محتوا و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و حتی اجرای بازی‌های معمولی تبدیل می‌کند.

مشخصات ردمی نوت 12 4G فاش شد + تصاویر - رسانه علاءالدین

  گوشی موتورولا Moto E32s

گوشی تازه وارد موتورولا موتو E32s با یه افزایش قیمت وارد بازه ای شده که میتونه به خوبی با رقبای دیگرش رقابت کنه و با توجه به قابلیت ها و امکاناتی که داره و قیمت حدودی ۵ میلیون تومان برای نسخه با رم و حافظه ۴/۶۴ و داشتن صفحه نمایش با رفرش ریت ۹۰ هرتزی و یه بدنه خوش دست و خوش ساخت میتونه یه گوشی مناسب برای استفاده روزمره و وب گردی با کیفیت مناسب باشه و با داشتن یه رابط کاربری سبک و بدون موارد اضافه یه تجربه سبک و روون رو به کاربر بده.

بدنه با توجه به قیمت کیفیت ساخت مناسبی داره و با اینکه کاملا از پلاستیک ساخته شده ولی حس ارزون بودن رو منتقل میکنه و از یه طراحی تخت و جذابی استفاده میکنه که باعث جذاب شدن گوشی شده. با داشتن وزن کم ۱۸۵ گرمی و خمیدگی در فریم گوشی خوش دستی به حساب میاد. از پورت تایپ سی و حسگر اثر انگشت روی دکمه پاور استفاده میکنه و مثل بعضی از گزینه های این بازه خیلی قدیمی به نظر نمیاد. گواهی IP52 هم داره تا بخش کیفیت ساخت جذاب تر باشه و صفحه نمایش به جای یه ناچ قطره ای قدیمی از یه پانچ هول برای دوربین سلفی استفاده کرده که باعث به روز تر شدن ظاهر گوشی شده.

صفحه نمایش ۶.۵ اینچی با پنل IPS و رزولوشن ۷۲۰ و روشنایی محدود نمایشگر جزو استانداردهای این بازه به حساب میاد ولی موتورولا یه برگ برنده در این بخش رو کرده و از رفرش ریت ۹۰ هرتزی برای این گوشی استفاده کرده که باعث میشه نسبت به گوشی های دیگه برتری محسوسی در این بخش داشته باشه و حتی در حالت خودکار با توجه به نوع استفاده این مقدار رو تغییر میده.

سرعت شارژ و شارژدهی مناسبه و با استفاده از باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی میتونه یک روز کامل به شما شارژ بده. توی جعبه آداپتور ۱۰ واتی قرار داره که میتونه توی حدود ۲.۵ تا ۳ ساعت گوشی رو شارژ کنه ولی شارژر ۱۵ واتی رو هم ساپورت میکنه که باید جدا تهیه کنید که باعث میشه سرعت شارژ این گوشی برای این بازه قیمتی خیلی بهتر و قابل توجه بشه.

سه تا لنز ۱۶ مگاپیکسلی اصلی و دوتا ۲ مگاپیکسلی ماکرو و تشخیص عمق برای این گوشی استفاده شده که لنز اصلی در شرایط نوری مناسب عکس های با جزئیات و ترکیب رنگ قابل قبولی میگیره ولی توی محیط داخلی و یا نور کم جزئیات و دینامیک رنج و وایت بالانس به هم میریزه. لنز های فرعی خیلی عملکرد جذابی ندارند و نمیشه خیلی بهشون اتکا کرد. دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی جزئیات خوبی ثبت میکنه و رنگ پوست رو طبیعی در میاره ولی نور اکسپوژر خوبی نداره و به نسبت سوژه نمیتونه تنظیم کنه.

تراشه مدیاتک هلیو G37 یه پردازنده اقتصادی با قدرت محدوده که نباید خیلی انتظار زیادی ازش داشته باشیم و این گوشی در این بخش به نسبت گوشی های دیگه خیلی عملکرد جذاب و خوبی نداره و حتی در استفاده معمولی و عادی لگ و باگ داره، چه برسه به مولتی تسک و استفاده سنگین مثل بازی کردن. اندروید ۱۲ خام بدون پوسته خاصی باعث میشه یه رابط بدون برنامه های تبلیغاتی و اضافه رو ببینیم که برای استفاده عادی و روزمره بسیار خوبه اما امکانات شخصی سازی خیلی زیادی نداره. تک اسپیکر گوشی بلندی متوسطی داره و خیلی کیفیت و تفکیک صدای مناسبی نداره و در صدای بیشینه نویز پیدا میکنه.

بررسی مشخصات گوشی Moto E32s موتورولا - موبونیوز

گلکسی M33 سامسونگ

سال ۲۰۲۲، سامسونگ گوشی هوشمند «گلکسی M33» را با بدنه‌ی پشتی پلاستیکی، اندروید ۱۲، نمایشگر ۶٫۶ اینچی LCD با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و تراشه‌ی اگزینوس ۱۲۸۰ معرفی کرد. این محصول یکی از بهترین میان‌رده‌های اقتصادی سامسونگ است که امکانات جذابی دراختیار کاربران قرار می‌دهد.

از دیگر ویژگی‌های گلکسی M33 می‌توان به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با قابلیت پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۲۵ وات، ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و ۶ یا ۸ گیگابیت رم اشاره کرد. ناگفته نماند که این محصول از کارت حافظه‌ی microSD نیز پشتیبانی می‌کند.

بررسی M33 5G : نقد تخصصی گوشی سامسونگ گلکسی M33

هواوی Nova y70

نوا Y70 یه گوشی با طراحی و ظاهر بسیار خوب و جذاب با شارژدهی فوق العاده که نسبت به رقبای خودش در بخش های دیگه خیلی برتری خاصی نداره طراحی گوشی نسبت به گوشی های سامسونگ در بازه اقتصادی بهتره و پلاستیک به کار رفته کیفیت ساخت بهتری داره. وزن گوشی نسبتا سنگینه و در استفاده طولانی مدت میتونه کمی اذیت کنه. صفحه نمایش ۶.۷۵ اینچی تقریبا عملکرد ناامید کننده ای داره. رزولوشن ۷۲۰ و نرخ به روز رسانی ۶۰ هرتزی تو این بازه خیلی مناسب نیست و روشنایی و کنتراست کم صفحه کمی اذیت کننده است.

باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی برگ برنده این گوشی به حساب میاد و باعث میشه در استفاده معمولی و روزمره بتونید به راحتی ۲ روز از گوشی استفاده کنید. آداپتور ۲۲.۵ واتی قرار گرفته توی جعبه هم این باتری بزرگ رو توی حدود ۱ ساعت و نیم کاملا شارژ میکنه. پردازنده Kirin 710A عملکرد کاملا معمولی داره، بازی کالاف رو میتونه با جزئیات متوسط و فریم بالا اجرا کنه ولی لگ و باگ توی اون دیده میشه ولی خیلی داغ نمیکنه. در استفاده معمولی و روزمره هم گهگداری کند میشه. اندروید ۱۱ و EMUI 12 یه رابط کاربری مناسب و با امکانات شخصی سازی مناسب رو به شما میدن ولی خبری از سرویس های گوگل نیست.

سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی توی نور خوب کیفیت مناسبی داره اما کمی دینامیک رنج و فوکوس اون مشکلاتی داره. دو دوربین اولترا واید و تشخیص عمق هم عملکرد کاملا معمولی دارند و خیلی نمیتونید از عکس های اونها انتظار زیادی داشته باشید. دوربین ۸ مگاپیکسلی سلفی مشکل اکسپوژر و فوکوس داره و حتی با ثابت نگه داشتن گوشی عکس ها بیش از حد روشن میشن.

5 ویژگی دوست داشتنی گوشی هوآوی nova Y70 - ویرگول

گوشی شیائومی ۱۳ لایت

«شیائومی ۱۳ لایت» برای آن‌ دسته از کاربرانی ساخته شده است که به‌دنبال خرید گوشی‌های پرچم‌دار هستند؛ اما به پرداخت هزینه‌های سرسام‌آور تمایلی ندارند.

این دستگاه به نمایشگر ۶٫۵۵ اینچی AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت و فریم پلاستیکی و بدنه‌ی پشتی شیشه‌ای مجهز شده است؛ البته صفحه‌نمایش این دستگاه از فناوری HDR10 پلاس و دالبی ویژن نیز پشتیبانی می‌کند.

شیائومی ۱۳ لایت به تراشه‌ی قدرتمند Snapdragon 7 Gen 1 مجهز شده است و در چند نسخه با ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و ۸ گیگابایت رم فروخته می‌شود.

دوربین سه‌گانه‌ی این دستگاه از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی تشکیل می شود و در پنل جلویی از دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی میزبانی می‌کند.

شیائومی ۱۳ لایت از باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی با قابلیت پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۶۷ وات بهره می‌برد. اگر خرید مدل‌های استاندارد شیائومی ۱۳ برای شما صرفه‌ی اقتصادی ندارد، قطعاً شیائومی ۱۳ لایت می‌تواند گزینه‌ی جذابی باشد.

ایتنا - ویژگی مشترک آیفون 14 پرو و شیائومی 13 لایت

شیائومی Poco X5 Pro

این گوشی با داشتن یه طراحی خوب و جذاب با کیفیت ساخت بالا و پردازنده قدرتمند و یه صفحه نمایش زیبا و سریع که تقریبا تمامی امکانات یه گوشی پرچمدار رو داره در کنار یه باتری با شارژدهی خوب و سرعت شارژ بالا تقریبا کم و کاستی نداره و برای هر نوع استفاده ای میتونه کافی باشه و فقط در صورتی که از برند شیائومی یا رابط کابری اون خوشتون نمیاد میتونید بی خیال این گوشی خوش قیمت و جذاب بشید.

طراحی شبیه گوشی ردمی Note 12 Pro شده و یه بدنه تخت ساده اما زیبا برای گوشی استفاده شده که متریال اون از شیشه به پلاستیک تغییر پیدا کرده ولی این کار باعث سبک شدن گوشی و خوش دست تر شدن اون شده. بخش مستطیلی بزرگ مشکی رنگ با لوگوی Poco هم در قسمت پشتی دیده میشه. گواهی IP53 استفاده شده که مقداری کیفیت ساخت رو بالاتر میبره. صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی با پنل امولد و رزولوشن ۱۰۸۰ کیفیت و جزئیات بسیار خوبی داره و به خاطر امکان نمایش بیش از ۱ میلیارد رنگ کنتراست و ترکیب رنگ خیلی دقیقه. رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی و تاچ سمپلینگ ۲۴۰ هرتزی باعث تجربه روون از گوشی میشه. روشنایی هم به خوبی توی محیط های پر نور باعث استفاده بدون مشکل از گوشی میشه.

باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی شارژدهی خوبی داره و میتونه توی استفاده معمولی حدود یک روز بهتون شارژ بده، البته مقداری پردازنده توی استفاده سنگین داغ میکنه و باعث مصرف بیشتر باتری میشه. آداپتور ۶۷ واتی سرعت شارژ خوبی داره و میتونه توی حدود ۵۰ دقیقه باتری رو کاملا شارژ کنه، امکان شارژ معکوس هم میتونه توی مواقع ضروری به کمکتون بیاد.

سه سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی ماکرو بخش دوربین رو تشکیل میدن. عکس های لنز اصلی کیفیت خوب، رنگ های زنده و گرمی داره ولی جزئیات ثبت شده توی عکس ها متوسطه. جزئیات و رنگ های عکس های دوربین اولترا واید بد نیست ولی کنتراست و دینامیک رنج معمولیه. لنز ماکرو تقریبا جنبه فانتزی داره و خیلی نمیشه بهش اتکا کرد. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی تقریبا کیفیت معمولی داره و کنتراست رنگ هم بد نیست. امکان فیلمبرداری ۴K با ۳۰ فریم وجود داره که کیفیت تقریبا مشابه بخش عکاسیه و لرزشگیر دیجیتال تا حدودی میتونه لرزش ها اضافه رو حذف کنه.

پردازنده اسنپدراگون ۷۷۸G خیلی عملکرد خارق العاده ای نداره ولی از پس اکثر برنامه ها و بازی ها بر میاد و خیلی جای نگرانی نیست. یه مشکلی که در این بخش وجود داره داغ کردن نسبتا زیاده گوشیه که باعث میشه موقع استفاده سنگین و طولانی مدت نسبتا لگ بزنه و اذیت کنه. از رابط کاربری MIUI 14 و اندروید ۱۲ برای گوشی پوکو X5 Pro استفاده شده و میتونید از امکانات و بهینه سازی های جدید مثل بهبود عملکرد مموری و افزایش برنامه های قابل حذف پیش فرض توی این رابط کاربری استفاده کنید. اسپیکر استریو کیفیت صدا و بلندی خوبی داره اما گاهی توی صدای بیشینه تا حدودی نویز پیدا میکنه. اگه از هندزفری های سیم دار استفاده میکنید، بودن جک ۳.۵ میلیمتری صدا میتونه شما رو خوشحال کنه.

بررسی گوشی شیائومی Xiaomi Poco X5 Pro - ابطحی شاپ

گوشی گلکسی S21 FE 5G سامسونگ

نسخه‌ی ارزان‌قیمت سری گلکسی S21 که البته در سال ۲۰۲۲ معرفی شد، یکی از گوشی‌های گران‌قیمت این فهرست محسوب می‌شود. گلکسی S21 FE 5G فریم فلزی دارد؛ اما قاب پشتی آن پلاستیکی است و نمایشگر آن با لایه‌ای از جنس گوریلاگلس وکتوس محافظت می‌شود.

گلکسی S21 FE 5G به نمایشگر ۶٫۴ اینچی AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، پشتیبانی از HDR10 پلاس و قابلیت صفحه‌ی همیشه‌روشن، نسخه‌ی ۵G تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۸۸، ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و ۶ یا ۸ گیگابایت رم مجهز شده است.

ناگفته نماند که دوربین سه‌گانه‌ی پشتی گلکسی S21 FE شامل دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین تله‌فوتو ۸ مگاپیکسلی است و از دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی بهره می‌برد.

از دیگر ویژگی‌های این دستگاه می‌توان به حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر، بلندگوهای دوگانه‌ی استریو، باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی با شارژ ۲۵ وات، پشتیبانی از شارژ بی‌سیم و شارژ معکوس بی‌سیم و پشتیبانی از صدای ۳۲ بیتی اشاره کرد.

مشخصات کامل و نهایی گوشی گلکسی S21 FE سامسونگ لو رفت

Motorola Edge 30 Pro

طراحی و کیفیت ساخت خوبه اما عالی نیست، بدنه از شیشه و پلاستیک ساخته شده و حسگر اثر انگشت هم روی دکمه پاور قرار داره و وزن گوشی هم نسبتا زیاده و با دست گرفتن گوشی خیلی حس خوب و لاکچری بهتون دست نمیده. گواهی IP53 به کار رفته هم خیلی مناسب یه گوشی با این قیمت نیست. نمایشگر ۶.۷ اینچی اولد با رفرش ریت ۱۴۴ هرتزی جزئیات و ترکیب رنگ بسیار خوبی داره و توی تماشای ویدیو و بازی کردن کاملا لذت بخشه ولی کمی روشنایی اون پایینه.

دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی کیفیت خیلی خوبی داره و عکس های با کیفیت و با روشنایی و شارپنس خوبی میگیره. دوربین ۵۰ مگاپیکسلی اولترا واید-ماکرو هم کمی افت کیفیت نسبت به دوربین اصلی داره اما هنوز عملکرد و جزئیات مناسبه. دوربین سلفی ۶۰ مگاپیکسلی هم عکس های خوب با جزئیات مناسبی میگیره و باعث میشه در مجموع این بخش نظر اکثریت رو جلب کنه.

تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ تا سال ها قدرت کافی برای اجرای روون برنامه ها و بازی ها رو داره و میتونه به خوبی از پس اکثر کارها بربیاد. رابط کاربری استفاده شده بسیار سبک و بدون پوسته خاصیه و اگه دوست دار این سبک باشید کاملا راضیتون میکنه. البته یه سری امکانات شخصی سازی هم توی برنامه موتو اپ قرار داره. باتری ۴۸۰۰ میلی آمپر ساعتی عملکرد نسبتا مناسبی داره و در استفاده معمولی حدود یک روز بهتون شارژ میده. آداپتور ۶۸ واتی توی جعبه است که گوشی رو توی حدود ۴۵ دقیقه کاملا شارژ میکنه. شارژ بیسیم ۱۵ واتی و شارژ معکوس ۵ واتی هم این بخش رو تکمیل میکنن.

Motorola Edge 30 Pro Review with Pros and Cons - Killed it? - MobileDrop

گلکسی A54 سامسونگ

اگر گلکسی A34 نظر شما را جلب کرده است؛ اما مشخصات این دستگاه شما را راضی نمی‌کند و می‌توانید هزینه‌ی بیشتری نیز برای خرید گوشی پرداخت کنید، «گلکسی A54» یکی از بهترین گزینه‌ها خواهد بود. این گوشی هم مشابه سری گلکسی S23 و از نمایشگر ۶٫۴ اینچی AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل بهره می‌برد.

گلکسی A54 از تراشه‌ی اگزینوس ۱۳۸۰ استفاده می‌کند و مثل برادر کوچک‌تر خود در چند نسخه با ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و ۶ یا ۸ گیگابایت رم دردسترس قرار دارد.

سیستم دوربین پشتی این دستگاه متشکل از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی است. اگر به گرفتن عکس‌های سلفی و تماس‌های ویدئویی علاقه‌ دارید، گلکسی A54 احتمالاً نیاز شما را رفع خواهد کرد؛ زیرا از دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی بهره می‌برد.

از دیگر ویژگی‌های مهم این میان‌رده‌ی محبوب‌ سامسونگ می‌توان به گواهی ضدآب IP67 و پشتیبانی از به‌روزرسانی تا چهار نسخه‌ی اندروید اشاره کرد که به‌جز در برخی گوشی‌های گلکسی سامسونگ، چنین امکاناتی را نمی‌توان در سایر رقبا یافت.

بررسی گوشی هوشمند گلکسی A54 سامسونگ - مجله اعتبارکالا

گوشی  Samsung S23 Ultra

با عرضه گوشی S23 Ultra به صورت رسمی تو بازار ایران حالا میتونید بهترین گوشی سامسونگ و یکی از بهترین و جدیدترین گوشی های پرچمدار اندرویدی بازار رو با قیمت حدودی ۵۵ میلیون تومان برای نسخه با رم و حافظه ۱۲/۲۵۶ داشته باشید. البته اگه پیشرفت های این نسخه مثل بهبود بخش سخت افزاری، بهینه تر شدن باتری، عملکرد بهتر دوربین و همچنین داشتن پشتیبانی نرم افزاری بیشتر نسبت به اختلاف قیمت ۸.۵ میلیون تومانی با گوشی S22 Ultra برای شما اهمیت کمتری داره میتونید سراغ این گوشی هم برید.

طراحی بدنه تفاوت خیلی زیادی با نسل قبلی نکرده و فقط خمیدگی لبه ها کمتر شده تا هم استفاده از گوشی راحت تر بشه و هم تفاوتی با نسل قبلی داشته باشه. به جز این مورد فریم فلزی لنز ها هم بزرگ تر شده. خمیدگی صفحه نمایش هم کمتر شده تا تاچ های اشتباهی کمتر بشه و آسیب های احتمالی بر اثر ضربه و افتادن هم کاهش پیدا کنه. صفحه نمایش ۶.۸ اینچی دینامیک امولد ۲X با رزولوشن ۱۴۴۰×۳۰۸۸ پیکسل و نرخ به روز رسانی ۱۲۰ هرتزی تقریبا تغییر خاصی نسبت به نسل قبل نکرده و هنوز یکی از بهترین صفحه نمایش ها به حساب میاد که جزئیات و ترکیب رنگ فوق العاده ای توی اون دیده میشه. روشنایی بیشینه هم افزایش پیدا کرده.

پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل ۲ استفاده شده برای این نسل بهینه شده تا هم هماهنگی بهتری بین سخت افزار و نرم افزار داشته باشیم و هم نسخه های نسبتا ضعیف تر اگزینوس هم حذف بشه. این پردازنده جدید و قدرتمند تا سال های سال خیال شما رو بابت اجرای بازی ها و نرم افزاری های سنگین راحت میکنه. اندروید ۱۳ و One UI 5.1 یه تجربه به روز و با امکانات شخصی سازی متنوع به این گوشی داده و در کنار پردازنده قدرتمند به خوبی میتونید توی کارهای سنگین و مولتی تسکینگ از اون استفاده کنید. قلم لمسی هم همچنان در کنار گوشی اس ۲۳ اولترا قرار داره و توی یه سری استفاده های روزمره و یا حرفه ای به کمک شما میاد.

باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی فرق خاصی نسبت به نسل قبل نکرده و فقط به لطف پردازنده جدید و کم مصرف شارژدهی بیشتر شده و توی استفاده معمولی به یک روز و نیم رسیده. سرعت شارژ هم ثابت مونده و با استفاده از آداپتور ۴۵ واتی میتونید توی یک ساعت گوشی رو شارژ کنید. شارژ بیسیم ۱۵ واتی و شارژ معکوس بیسیم ۵ واتی هم مثل قبل اینجا دیده میشه. قابلیت Pause USB Power Delivery هم به شما اجازه میده موقع بازی بدون شارژ گوشی فقط درصد شارژ رو ثابت نگه دارید و به راحتی از گوشی استفاده کنید.

تغییر سنسور اصلی به ۲۰۰ مگاپیکسل باعث شده جزئیات و دیتیل بیشتری توی عکس ها دیده بشه و در کنار پیشرفت های هوش مصنوعی این بخش کاملا شما رو راضی نگه داره. لنز اولترا واید هم نویز و به هم ریختگی کمتری نسبت به نسل قبل داره. لنز تله فوتو هم تقریبا عملکرد مشابهی با نسل قبلی داره و میتونید عکس های با زوم مناسب و جزئیات قابل قبولی داشته باشید. دوربین سلفی هم از لنز ۱۲ مگاپیکسلی استفاده میکنه و با اینکه تعداد پیکسل کمتری داره اما جزئیات و دیتیل اون به مراتب بهتر شده و نویز کمتری توی عکس های اون دیده میشه.

Buy Galaxy S23 Ultra, 512GB (Unlocked) Phones | Samsung US