بهترین برندهای گلس گوشی کدامند؟

گلس گوشی:

قیمت گوشی‌های هوشمند به طور کلی نسبت به قبل کمی بیشتر شده و زمانی که این موضوع را در کنار دلار قرار بدهیم درمی‌یابیم که گوشی‌های هوشمند در داخل کشور قیمت بالایی دارند و خرید یک گوشی میانرده هم شاید خیلی آسان نباشد. اما زمانی که به هر زحمت یک گوشی هوشمند خریداری می کنیم نکته ابتدایی و مهم این است که بتوانیم آن را خوب و سالم نگه داریم تا مجبور نباشیم در مدت زمان کوتاهی مجددا اقدام به خرید کنیم و یکی از مهم‌ترین لوازم جانبی برای این کار محافظ صفحه نمایش می‌باشد.

تقریبا ۷۰ درصد قیمت گوشی مربوط به صفحه نمایش آن است! باورتان می شود اگر بگویم، یک سوم از گوشی هایی که توسط مردم ایران استفاده می شود، دارای صفحه نمایش شکسته هستند؟ شکستن صفحه نمایش گوشی مثل این است که گوشی به کما می رود و فقط یک قدم تا مرگ فاصله دارد.یکی از دلایلی که شاهد این آمار عجیب هستیم، بالا بودن هزینه تعمیر گوشی است. به دلیل هزینه بالا تعمیر صفحه نمایش گوشی، مردم ترجیح می دهند تا جایی که امکان دارد بدون تعمیر ال سی دی گوشی از موبایلشان استفاده کنند.در صورتی که با کمی مراقبت بیشتر و استفاده از گلس صفحه نمایش و قاب گوشی تا حدودی می توان جلوی این فاجعه را گرفت. این روز ها هزینه تعمیرات گوشی به شکل چشم گیری افزایش پیدا کرده است.بهترین کاری که می توانید انجام بدهید خرید بهترین مارک گلس برای گوشی خودتان است.

محافظ صفحه نمایش یا همان گلس به روی نمایشگر گوشی نصب شده و از آسیب رسیدن به آن جلوگیری می‌کند. البته شرکت‌های سازنده به نسبت قیمت محصول از گوریلاگلس نسخه‌های مختلف یا مثلا سرامیک شیلد (در آیفون‌های ۱۲) استفاده می‌کنند، اما آیا این به تنهایی کافیست؟ و شاید بهتر است این گونه بگوییم که چقدر حاضریم سر کافی بودن آن شرط ببندیم؟

پس با این توضیحات استفاده از گلس کار بسیار منطقی و واجبی است، اما حالا چه برندی بخریم و چه جنسی و چه قیمتی؟ این‌ها دقیقا سوالاتی هستند که قصد داریم در این مطلب به آن‌ها پاسخ بدهیم و شما را برای خرید بهتر گلس‌ها راهنمایی کنیم.

چه گلسی باید بخرم؟

نکته بسیار مهمی که باید در ابتدای کار به آن توجه کنید خرید گلس مناسب برای گوشی خودتان است، چرا که گلس‌ها متناسب با اندازه صفحه نمایش گوشی‌های مختلف و همچنین ویژگی‌های آن‌ها (منظور مکان دوربین سلفی و … می‌باشد) برش می‌خورند و بسیار مهم است که گلسی متناسب با گوشی هوشمند خود خریداری کنید تا بتواند بهترین مقاومت را نشان دهد.

نکته‌ی بعدی این است که باید بدانید چه جنس محافظ صفحه‌ای می‌خواهید؟ شیشه حرارت دیده یا پلاستیک. شیشه‌ی حرارت دیده مقاومت بیشتری در برابر خط و خش و ضربات وارده دارد و به همان نسبت هم قیمت آن بالاتر می‌باشد.

گلس باید از چه ماده‌ای باشد؟

محافظ‌های پلاستیکی از دو ماده متفاوت ساخته می‌شوند، یکی پلی اتیلن ترفتالات (PET) و یکی هم پلی یورتن ترموپلاستیک (TPU). پلی اتیلن ترفتالات ارزان‌تر بوده و بیشتر می‌تواند از خود انعطاف نشان دهد و پلی یورتن ترموپلاستیک ضخیم‌تر می‌باشد و بیشتر می‌تواند از نمایشگر شما مراقبت کند.

اگر هم بهترین گلس برای مراقبت از نمایشگر خود را می‌خواهید باید شیشه حرارت دیده را انتخاب کنید که ضخامتی تقریبا هم اندازه (TPU) دارد اما از نظر مقاومت از هر دو نوع گفته شده در بالا بهتر می‌باشد.

انواع گلس گوشی و بررسی ویژگی های آن ها (بهترین مارک محافظ صفحه گوشی)

با توجه به اهمیت خرید گلس گوشی، مدل های متفاوتی از محافظ صفحه نمایش در بازار موجود شد که هر یک ویژگی های خاصی دارند.

قبل از خرید glass گوشی، به مهم ترین ویژگی که مد نظرتان است توجه کنید تا از خریدتان راضی باشید. مهم ترین ویژگی هایی که کاربران از یک glass خوب انتظار دارند، این است که بازتاب نور نداشته باشد، جای انگشت روی گلس نماند مانند گلس مات، خیلی مات نباشد و موارد دیگر. در کل گلس ها به سه دسته اصلی تقسیم می شوند.

۱- محافظ صفحه نمایش PET:

این مدل از گلس ها مناسب افرادی است که خیلی از گوشیشان مراقبت نمی کنند. گوشی را کنار کلید، سکه و جاهایی از کیف قرار می دهند که احتمال خش افتادن روی صفحه آن وجود دارد.

برای ساخت این مدل از صفحه نمایش ها از پلی استر استفاده می شود. البته گلس های PET خیلی در برابر ضربه مقاوم نیستند و نمی توانند انتخاب خوبی برای تمام گوشی ها باشند.

۲- محافظ صفحه نمایش TG (شیشه های حرارت دیده یا همان گلس حرارتی):

ویژگی منحصر به فرد گلس های حرارتی، ضد بازتاب بودن آن است. یکی از آزار دهنده ترین نقطه ضعف های glass گوشی، انعکاس نور است که این گلس های حرارت دیده به خوبی این مشکل را حل کرده اند.

گلس شیشه ای می تواند انتخاب بهتری نسبت به TPU و PET باشد. در صورت ضربه خوردن صفحه نمایش، احتمال شکستن ال سی دی را به شدت کاهش می دهند.

استفاده از لایه چربی گیر در گلس های شیشه ای باعث می شود تا جای انگشت روی صفحه نمایش باقی نماند. این مدل از گلس ها با توجه به کیفیت بالایی که دارند، تقریبا گران تر هستند.

۳- گلس TPU:

گلس های TPU (پلاستیکی) مقاومت بالاتری نسبت به PET دارند اما مقاومت خاصی در برابر ضربه ندارند. گلس های پلاستیکی بیشتر محافظت از گوشی در برابر خط و خش، چربی یا نفوذ گرد و غبار است.

انواع برند گلس

محافظ صفحه JETech

اگر محافظ صفحه‌ای می‌خواهید که به خوبی از نمایشگر گوشی شما مراقبت کند اما در عین حال هم نمی‌خواهید هزینه‌ی زیادی را متحمل شوید JETech یکی از بهترین گزینه‌ها به حساب می‌آید. گلس‌های این سازنده از قیمت پایه‌ای ۴ یورو شروع می‌شوند و قیمت ارزان آن اصلا به معنای بد بودن جنس آن نیست. تمام گلس‌های این سازنده از شیشه حرارت دیده هستند و مقاومت بسیار عالی را در برابر صدمات وارده ارائه می‌کنند. در آخر این برند برای طیف وسیعی از گوشی‌های هوشمند گلس تولید می‌کند و به احتمال زیاد می‌توانید محافظ صفحه متناسب با گوشی خود را از این برند خریداری کنید.

بهترین گلس های گوشی 2021

تمپرد نیلکین مدل CP Plus، بهترین مارک گلس گوشی سامسونگ

یکی از مشکلاتی که کاربران گوشی های سامسونگ با آن مواجه می شوند، بلند شدن گلس از روی صفحه نمایش است. انحنای صفحه نمایش گوشی های سامسونگ، دلیل اصلی بروز این مشکل می باشد. گلس تمپرد نیلکین به دلیل ظرافت خاص لبه ها، مناسب ترین محافظ نمایش برای گوشی های سامسونگ است.

محافظ صفحه نمایش شیشه ای تمپرد نیلکین مدل CP Plus مناسب برای گوشی موبایل  سامسونگ Galaxy Note 8 - فروشگاه اینترنتی تاتاکالا

 محافظ صفحه Spigen

گلس‌های این برند از قابلیت نصب آسان و ساده برخوردار هستند و همچنین از چندین لایه تشکیل شده‌اند تا هم مقاومت بسیار زیاد را ارائه کنند و هم این که مقاومت خوبی در برابر جذب اثر انگشت و کثیفی داشته باشند. این گلس‌ها از قیمت پایه‌ای ۷ یورو آغاز می‌شوند و همچنین این سازنده کاورهای بسیار خوبی هم تولید می‌کند که می‌توانید از این محصولات هم برای مراقبت از بدنه و قاب پشتی گوشی خود بهره ببرید.

محافظ SLIM HD آیفون XS Max/11proMax- فروشگاه اینترنتی اسپیگن

 گلس ۳D یا همان محافظ صفحه سه بعدی، بهترین گلس برای آیفون

بهترین glass برای گوشی آیفون، محافظ های سه بعدی هستند. انحنای لبه گلس های سه بعدی باعث می شود تا گلس به خوبی به ال سی دی گوشی آیفون بچسبند و مقاومت بالایی در برابر ضربه داشته باشد.

شفافیت گلس های سه بعدی بسیار خوب است و بازتاب نور ندارد. رضایت خرید کاربران از گلس سه بعدی آیفون بالاست و هیچ نقطه ضعفی برای این دسته از گلس ها گزارش نشده است.

انواع گلس گوشی - موبو خان | بهترین گلس گوشی | سوالات متداول محافظ صحفه نمایش

 محافظ صفحه Tech21

هرچقدر هم که در حفظ گوشی هوشمند خود کوشا باشید در نهایت صفحه نمایش این محصولات در استفاده روزانه خط و خش به خود می‌گیرد و حالا این سازنده glass طراحی و تولید کرده که می‌تواند پس از خش افتادن خود را اهیا کند و همیشه صفحه نماشی واضح و بدون خط و خش را به شما نمایش دهد. قیمت گلس‌های این سازنده از ۵ یورو آغاز می‌شود و در ساخت آن‌ها برای تضمین مقاومت بالا از تکنولوژی ساخت شیشه‌های ضد گلوله استفاده شده است.

بهترین برندهای گلس گوشی کدامند؟ - بلاگ سایمان دیجیتال

گلس پرایوسی، بهترین نوع گلس گوشی از نظر تضمین حریم خصوصی شما

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که دوست ندارید کسی به گوشیتان نگاه کند و حضور در مترو یا مکان های عمومی برایتان عذاب آور است، glass پرایوسی بخرید و خودتان را راحت کنید. گلس پرایوسی یکی از بهترین گلس های گوشی موبایل است که می توانید برای تمام گوشی ها داشته باشید. این گلس بسیار مقاوم است و تمام صفحه نمایش گوشی را می پوشاند.  توجه داشته باشید که گلس پرایوسی یک مدل خاصی از گلس نیست بلکه یک تکنولوژی است که در برخی از مدل های گلس به کار رفته و باعث حفظ حریم خصوصی شما می شود.

با نصب glass پرایوسی آیفون، زاویه دید گوشی محدود می شود و افرادی که از کنار به گوشی نگاه می کنند، نمی توانند صفحه نمایش را ببینند و فقط یک صفحه کاملا تاریک مشاهده می کنند. برخی از افراد این نوع glass را با نام “گلس هایی مخفی” می شناسند.

هر آنچه که باید درباره گلس پرایوسی (Privacy) بدانید | تکنوسان مگ

محافظ صفحه RhinoShield

اگر از دسته کاربرانی هستید که گوشی هوشمند زیاد از دستتان می‌افتد بهتر است که از گلس‌های RhinoShield استفاده کنید، سازنده‌ای که تمرکز اصلی آن در ساخت محافظ صفحه نمایش مقاومت آن در برابر ضربات وارده مانند سقوط از دست یا جیب و برخورد آن به زمین می‌باشد. این شرکت برای نشان دادن مقاومت گلس‌های خود در تست‌های مختلف از چکش برای ضربه زدن به صفحه نمایش گوشی که به وسیله محافظ صفحه‌های این شرکت مراقبت می‌شود استفاده می‌کند. در نهایت قیمت این گلس‌ها از ۹ یورو آغاز می‌شود.

بهترین گلس های گوشی 2021

محافظ صفحه Nillkin

به احتمال زیاد اسم این برند به گوشتان خورده است، سازنده‌ای که به داشتن قاب‌ها و همچنین محافظ صفحه‌های باکیفیت و در عین حال خوش قیمت شهرت دارد. این سازنده برای دسته‌ی بسیار زیادی از گوشی‌های هوشمند قاب و glass دارد و شما به احتمال خیلی زیاد گلس متناسب با گوشی خود از این برند را خواهید یافت.

محافظ صفحه Omoton

اگر محافظ صفحه نمایشی می‌خواهید که بیش از هر چیز بتواند گوشی‌ شما را در برابر خط و خش مصون بدارد باید این برند Omoton را خریداری کنید. شرکتی که تمرکز اصلی خود را به روی این موضوع گذاشته و گلس‌های بسیار باکیفیتی در این زمینه تولید می‌کند.

بهترین گلس های گوشی 2021