بررسی پیکسل ۷ پرو گوگل

گوگل بالاخره پس‌از مدت‌ها آزمون و خطا، سال گذشته تصمیم گرفت تا به‌معنای واقعی کلمه یک «پرچم‌دار» را با طراحی منحصربه‌فرد، تراشه‌ی اختصاصی و دوربین ارتقایافته به رقابت گلکسی‌ها و آیفون‌های دنیای موبایل بفرستد؛ اما پیکسل ۶ پرو فارغ از تمام پیشرفت‌هایش، کماکان هم‌سطحِ بهترین‌های بازار ظاهر نمی‌شد.حال بعد از گذشت یک سال، پیکسل ۷ پرو را داریمپیکسل ۷ پرو یک گوشی همه‌کاره است که از عهده کاربری‌های مختلف برمی‌آید.گوگل قبل از رونمایی و عرضه این گوشی، وعده‌های مختلفی داده بود و تاحدودی توانست برخی از مهم‌ترین آنها را عملی کند؛ هرچند کم‌وکاستی‌هایی هم وجود دارد که امیدواریم در نسل‌های آینده برطرف شوند. گوگل در این گوشی، ویژگی‌های نرم‌افزاری خوبی قرار داده که در بررسی  پیکسل ۷ پرو به آنها اشاره می‌کنیم.

طراحی و کیفیت ساخت پیکسل ۷ پرو

پیکسل ۷ پرو همان محصولی است که باید پیکسل ۶ پرو می‌بود؛ گویی طراحان گوگل یک سال دیرتر به طراحی درست دست یافته‌اند؛ گوشی واقعا طراحی منحصربه‌فردی دارد؛ با حرف G و آن نوار آلومینیومی عریضی روی پنل پشتی دستگاه، از فاصله‌ی یک‌صد متری می‌توان تشخیص داد که شخص از گوشی پیکسل استفاده می‌کند!

برخلاف پیکسل ۶ پرو که برآمدگی افقی و شیشه‌ای دوربین، چهره‌ی شخصیت Cyclops از مجموعه‌ی X-Men را در ذهنمان تداعی می‌کرد، برآمدگی دوربین پیکسل ۷ پرو، آلومینیومی و کاملا با فریم گوشی یکپارچه است؛ روی این برآمدگی فلزی، ماژول‌های دوربین به‌شکل حرف «i» جا خوش کرده‌اند و اندکی یادآور Dynamic Island در آیفون ۱۴ پرو هستند.

به‌نظر من طراحی یکپارچه و آلومینیومی پیکسل ۷ پرو ظاهر به مراتب جذاب‌تر و مدرن‌تری بدان بخشیده است؛ اما کماکان لمس لبه‌های تیز برآمدگی دوربین کمی ناخوشایند به‌نظر می‌رسد. به‌عنوان یک نکته‌ی مثبت، باید بگویم که طراحی متقارن این برآمدگی باعث شده تا گوشی روی میز لق نخورد.

چینش کلیدهای فیزیکی را یکی از ضعف‌های جزئی در طراحی پیکسل ۷ پرو می‌دانم؛ برخلاف دستگاه‌های اندرویدی دیگر، کلید پاور پرچم‌دار گوگل بالای کلیدهای کنترل صدا قرار دارد و همین دلیل باعث می‌شود تا مدام به‌جای کلید پاور، کلید صدا را فشار دهید. روی لبه‌ی بالایی، شیاری دیده می‌شود که به آنتن ۵G مربوط است، شیار سیمکارت در لبه‌ی سمت راست گوشی قرار دارد.

فریم آلومینیومی دستگاه را پنل‌های شیشه‌ای Gorilla Glass Victus در نمای پشتی و جلویی پیکسل ۷ پرو تکمیل می‌کند. هر دو پنل در لبه‌های کناری‌شان انحنای ظریفی دارند که ظاهر متقارنی به گوشی بخشیده است و باعث می‌شود دستگاه به‌خوبی در دست جای گیرد.

با ابعاد ۸٫۹ × ۷۶٫۶ × ۱۶۲٫۹ میلی‌متری و وزن ۲۱۲ گرمی، پیکسل ۷ پرو یک میلی‌متر کوتاه‌تر، ۰٫۷ میلی‌متر عریض‌تر و ۲ گرم سنگین‌تر از نسل گذشته است؛ اما کماکان از پرچم‌داران سامسونگ و اپل وزن کمتری دارد. دستگاه از گواهی IP68 بهره می‌برد و می‌تواند تا ۳۰ دقیقه، فشار آب در عمق ۱٫۵ متری را تحمل کند.

پیکسل ۷ پرو در سه رنگ خاکستری، سفید و سبز به‌فروش می‌رسد؛ تمامی این مدل‌ها براق هستند و آثار انگشت را به خود می‌گیرند؛ اما در رنگ سفید که برای بررسی در اختیار داشتیم، اثر انگشت و چربی کمتر به‌چشم می‌‌آید.

 

تصاویر رسمی گوشی‌های گوگل پیکسل 7 و پیکسل 7 پرو منتشر شد [تماشا کنید]

بررسی پیکسل ۷ پرو از نظر نمایشگر

نمایشگر ۶.۷ اینچی پیکسل ۷ پرو یکی از نقاط قوت این گوشی است. این نمایشگر، روشنایی و نمایش رنگ مطلوبی دارد و عکاسی با گوشی حتی در زیر نور مستقیم آفتاب، هیچ چالشی برای کاربر ایجاد نمی‌کند.

گوگل در این گوشی از پنل نمایشگر LTPO AMOLED استفاده کرده که مشابه آن را در آیفون ۱۴ پرو هم دیده‌ایم. نمایشگر پیکسل ۷ پرو از رزلوشن ۳۱۲۰ در ۱۴۴۰ پیکسل پشتیبانی می‌کند که از وضوح بالای نمایشگر خبر می‌دهد. پیکسل ۷ پرو، گلکسی اس ۲۲ اولترا و آیفون ۱۴ پرو، به ترتیب از تراکم پیکسلی ۵۱۲، ۵۰۰ و ۴۶۰ پیکسل در هر اینچ پشتیبانی می‌کنند و این موضوع نشان می‌دهد که وضوح و جزئیات در پیکسل ۷ پرو از رقیبانش بهتر است.

از دیگر مشخصات فنی گوگل پیکسل ۷ پرو باید به نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز اشاره کرد. باز و بسته کردن برنامه‌ها، اجرای محتوا و کار کردن با اکوسیستم گوشی بسیار لذت‌بخش است و همه‌چیز به‌صورت روان و با سرعت خوبی اجرا می‌شود. بررسی گوگل پیکسل ۷ پرو نشان می‌دهد که نمایشگر ۱۲۰ هرتزی گوشی عملکردی بهتر از نمایشگر ۱۲۰ هرتزی آیفون ۱۴ پرو دارد.

قیمت گوشی پیکسل 7 پرو گوگل ظرفیت 256/8 گیگابایت - همه چی آنلاین

اجرای بازی‌ها در این نمایشگر فوق‌العاده است؛ مخصوصا بازی‌هایی مثل Diablo: Immortal که کنتراست عمیقی دارد. این نمایشگر در اجرای محتوای ویدیویی و تصویری نیز شما را ناامید نمی‌کند و در مجموع می‌توان گفت که نگاه کردن به نمایشگر این گوشی، حس خوبی را به شما القا می‌کند.

از جمله مشخصات پیکسل ۷ پرو باید به روشنایی ۱۰۰۰ در حالت HBM و ۱۵۰۰ نیت حداکثری، پشتیبانی از +HDR10 و نمایشگر همیشه روشن اشاره کرد.

اسکنر اثر انگشت این گوشی زیر نمایشگر قرار گرفته که با توجه به بررسی پیکسل ۷ پرو می‌توان گفت، سرعت پاسخ‌دهی خوبی دارد. دقت و عملکرد اسکنر اثرانگشت نسبت به نسل قبلی گوشی پیکسل ارتقا چشم‌گیری داشته است.

عملکرد نمایشگر پیکسل ۷ پرو در برابر رقبا

محصول/آزمایش

حداقل روشنایی

حداکثر روشنایی

نسبت کنتراست

sRGB

DCI P3

دستی

خودکار

موضعی

پوشش

میانگین خطا

پوشش

میانگین خطا

پیکسل ۷ پرو

۲٫۰

۷۴۹

۱۴۱۹

۱۰۰ درصد

(Natural)

۱٫۰

۸۷ درصد

(Adaptive)

۳٫۱

پیکسل ۶ پرو

۲٫۱

۶۰۲

۱۱۳۷

۱۰۰ درصد

(Natural)

۱

۸۵ درصد

(Adaptive)

۲٫۴

آیفون ۱۴ پرو مکس

۲٫۱۶

۱۳۸۸

۲۰۴۹ (HDR)

۱۰۰ درصد

۰٫۸

گلکسی اس ۲۲ اولترا

۲٫۵

۱۶۸۲

۱۰۰ درصد

(Natural)

۱٫۷

۱۰۰ درصد

(Vivid)

۳٫۲

شیائومی ۱۲ پرو

۲٫۰

۵۸۲

۱۳۷۷

۱۰۰ درصد

(Original)

۱٫۰

۱۰۰ درصد

(Vivid)

۳٫۶

نرم‌افزار و تجربه‌ی کاربری پیکسل ۷ پرو

نرم‌افزار و تجربه‌ی کاربری گوشی‌های پیکسل نقطه‌ی قوت اصلی آن‌ها به‌شمار می‌آید و در دنیایی متفاوت از اندرویدی‌های دیگر قرار دارد؛ پیکسل ۷ پرو نیز از همین روند پیروی می‌کند. پرچم‌دار جدید گوگل با اندروید ۱۳ به‌فروش می‌رسد و سه سال به‌روزرسانی نرم‌افزاری و پنج سال به‌روزرسانی امنیتی دریافت می‌کند؛ اینکه گوشی گوگل یک سال کمتر از گوشی‌های سامسونگ، پشتیبانی نرم‌افزاری می‌شود؛ امری نابخشودنی است.

در سیستم‌عامل پیکسل ۷ از اپلیکیشن‌های اضافی یا تبلیغاتی خبری نیست؛ در گوشی‌تان با دو اپ گالری، دو تقویم یا دو فروشگاه مواجه نخواهید شد. از قابلیت‌های شخصی‌سازی گرفته تا بخش اعلانات و گزینه‌های تنظیمات سریع، همه و همه، آن‌طوری هستند که گوگل می‌خواهد. سرتاسر سیستم‌عامل، یکپارچگی عمیقی با سرویس‌های گوگل دارد.

گذشته از تمام موارد آشنای اندروید، گوگل تعدادی قابلیت را نیز به‌طور اختصاصی برای گوشی‌های پیکسل توسعه داده است که در دستگاه‌های اندرویدی دیگر نمی‌توان پیدا کرد.دستیار صوتی Google Assistant می‌تواند به‌جای شما به تماس‌های دریافتی یا پیغام‌های خودکار پاسخ دهد؛ متأسفانه محدودیت‌های رجیستری باعث می‌شود تا نتوانیم موارد این‌چنینی را در زومیت آزمایش کنیم؛ البته بعید هم می‌دانم که بتوان از قابلیت پاسخ‌گویی خودکار تماس‌ها در ایران استفاده کرد.پیکسل ۷ پرو می‌تواند بدون نیاز به اینترنت، پیام‌های صوتی را به متن تبدیل کند، برای فیلم‌ها زیرنویس بسازد یا حتی با دقت شگفت‌انگیزی، صدای ضبط‌شده را به حالت متنی درآورد؛ البته این قابلیت هنوز از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند و فعلا به چند زبان محدود مانند انگلیسی، آلمانی و ژاپنی محدود است.

پرچم‌دار گوگل می‌تواند متن‌ها را نیز به‌سادگی از عکس‌ها یا اسکرین‌شات‌هایتان استخراج کند؛ این قابلیت، متون فارسی را نیز به‌خوبی تشخیص می‌دهد.

در اپلیکیشن Photos، قابلیتی موسوم به Unblur اضافه شده است که با کمک هوش مصنوعی، وضوح عکس‌های تار را افزایش می‌دهد. کیفیت عملکرد این قابلیت به وضعیت و نوع سوژه‌ی عکس بستگی دارد.

گوگل امسال قابلیت تشخیص چهره برای احراز هویت کاربر را نیز به پیکسل اضافه کرده است. این قابلیت از اطلاعات دوربین سلفی استفاده می‌کند و با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، عملکرد سریعی در شناسایی چهره‌ی کاربر به‌نمایش می‌گذارد؛ اما در تاریکی، دقت آن پایین می‌آید.

نرم‌افزار بهینه‌ی گوگل و نمایشگر ۱۲۰ هرتزی دست به دست هم می‌دهند تا پیکسل ۷ پرو، تجربه‌ی بسیار لذت‌بخشی را در اختیار کاربر قرار دهد؛ سیستم‌عامل گوشی بسیار روان است و انیمیشن‌های آن حین جابه‌جایی بین بخش‌های مختلف رابط کاربری به‌نرمی هرچه تمام صورت می‌گیرد؛ گویی پنجره‌ها روی هم سُر می‌خورند.

بررسی Google Pixel 7 Pro از نظر دوربین

عکس‌هایی که در بررسی گوگل پیکسل ۷ پرو از نظر دوربین ثبت شده‌اند، دقیقا همان‌طوری هستند که انتظار داریم. دوربین به‌خوبی روی سوژه مورد نظر زوم می‌کند و میزان روشنایی سوژه اصلی را فدای روشنایی پس‌زمینه نمی‌کند. در مقایسه دوربین آیفون ۱۴ پرو مکس با پیکسل ۷ پرو مشخص شد که نمونه عکس‌های ثبت شده با دوربین گوشی جدید پیکسل، تناژ رنگی گرمی دارند که این بررسی نیز همین موضوع را تایید می‌کند.

پویایی تصاویر در عکس‌های پیکسل ۷ پرو بالاست. دوربین این اسمارت‌فون در ثبت عکس‌ها در حالت کاملا معمولی و بدون هیچ تنظیمات خاصی نیز به‌خوبی عمل می‌کند. عکس‌های پرتره، مخصوصا در شرایطی با نور محیطی کم، کیفیت بسیار خوبی دارند. عکس‌های سلفی این گوشی، عمق تصویر خوبی را ارائه می‌دهند.

یکی از قابلیت‌های جالب برای دسترسی راحت‌تر به نرم‌افزار دوربین و ثبت عکس‌های جدید، این است که دوبار کلید پاور را فشار دهید. این قابلیت به‌صورت پیش‌فرض روی دستگاه تنظیم شده است.

با بررسی گوگل پیکسل ۷ پرو از نظر دوربین، گاهی اوقات احساس می‌کنید که بهترین دوربین گوشی را در اختیار دارید؛ در عین حال، با محدودیت‌های دوربین گوشی نیز مواجه می‌شوید. بسیاری از ویژگی‌هایی که گوگل در هنگام رونمایی گوشی از آنها تعریف کرده بود، مثل Macro Focus و Super Zoom چندان تعریفی نداشتند. از طرف دیگر، ویژگی‌هایی مثل Photo Unblur و Night Shift فراتر از انتظار ظاهر شدند.

عملکرد قابلیت Macro Focus در مجموع ناامید کننده بود. البته عملکرد ضعیف این قابلیت به معنای عکس‌های بد و بی‌کیفیت ماکرو نیست، چراکه دوربین پیکسل ۷ پرو توانایی ثبت عکس‌های فوق‌العاده‌ای را دارد؛ حتی اگر با فاصله بسیار نزدیک از سوژه عکس بگیرید. جزئیات در این عکس‌ها به خوبی ثبت می‌شود و این در حالی‌است‌که هیچ‌کدام از ویژگی‌های نرم‌افزاری برای بهبود عکس فعال نیستند.

با این‌حال، عکس‌ها آنطور که انتظار داشتیم، خارق‌العاده نیستند. در نمونه عکس‌های ماکرو پیکسل ۷ پرو، جزئیات بسیار ریز را نمی‌بینید. در مجموع، عکس‌ها در این حالت به‌خوبی دوربین آیفون ۱۴ پرو نیستند.

در بررسی مشخصات پیکسل ۷ پرو از نظر دوربین باید قابلیت سوپر زوم این گوشی را موشکافی کنیم. این قابلیت که از زوم ۵x آغاز می‌شود، دقیقا به همان خوبی است که انتظار دارید. عکس‌هایی که در این حالت ثبت می‌شوند، بهتر از عکس‌های زوم شده در آیفون ۱۴ پرو هستند که عکس‌هایی با زوم ۳x ثبت می‌کند.

البته باید گفت که سوپر زوم اپتیکال آن به اندازه لنز ۱۰x در گلکسی اس ۲۲ اولترا نیست.در بررسی مشخصات فنی گوگل پیکسل ۷ پرو ، دوربین این گوشی با بهترین‌های بازار مورد مقایسه قرار گرفت. این گوشی توانست در برخی قابلیت‌ها، بهتر از رقیبان خود ظاهر شود. اختلاف بین دو گوشی برتر بازار از نظر دوربین، بسیار جزئی و اندک است. گاهی اوقات، دوربین گوگل پیکسل ۷ پرو عکس‌های طبیعی‌تری را ثبت می‌کند که جزئیات خوبی دارد؛ اما گاهی اوقات، عکس‌ها بیش از اندازه واضح هستند و مصنوعی به‌نظر می‌رسند.

معرفی گوشی های گوگل پیکسل 7 و 7 پرو با مشخصات

در مجموع می‌توان گفت که دوربین پیکسل ۷ پرو در مقایسه با آیفون ۱۴ پرو، ۱۴ پرو مکس و گلکسی اس ۲۲ اولترا، اصلا ناامیدکننده نیست و حتی استفاده از قابلیت‌های آن آسان‌تر است. پیکسل ۷ پرو در مقایسه با گوشی‌های آیفون، سرعت بالاتری در دسترسی به دوربین و ثبت تصاویر دارد.

از دیگر مشخصات دوربین پیکسل ۷ پرو می‌توان به Top Shot اشاره کرد. قابلیت Live Photos در گوشی‌های آیفون، اکثرا برای ساخت ویدیو کاربرد دارد؛ اما تاپ شات به‌شکلی طراحی شده که بهترین عکس موجود از بهترین لحظه را از بین مجموعه‌ای از تصاویر انتخاب کند. این قابلیت همچنین می‌تواند مثل گوشی‌های آیفون، ویدیوهای کوتاه ذخیره کند.

در ادامه بررسی پیکسل ۷ پرو از نظر دوربین باید گفت که این گوشی، آپشن‌های بهتری روی نمایشگر برای کنترل ثبت تصاویر دارد و استفاده از گزینه‌های تنظیمات عکاسی حرفه‌ای آن، آسان‌تر از تنظیمات دوربین گلکسی اس ۲۲ اولترا است. اسلایدر کنترل دسترسی پیکسل ۷ پرو به شما اجازه می‌دهد که رنگ دمای عکس و روشنایی را به‌راحتی تنظیم کنید.

برخلاف گوشی سامسونگ، در این گوشی خبری از کنترل‌هایی مثل تنظیمات DSLR نیست که فقط کاربران حرفه‌ای عکاسی از آنها سر در می‌آورند؛ بلکه در گوشی جدید پیکسل، تمامی کاربران به‌راحتی می‌توانند از تنظیمات حرفه‌ای استفاده کنند. البته، اپلیکیشن دوربین می‌توانست بهتر از این تنظیم شود. در این اپلیکیشن نمی‌توان چیدمان مود یا حالت‌های دوربین را تغییر داد یا حتی حالت‌هایی را حذف کرد. از ویژگی فرمان صوتی برای ثبت عکس نیز خبری نیست. این ویژگی در گوشی‌های سامسونگ به این شکل عمل می‌کند که اگر کلمه «shoot» را بگویید، دوربین فرمان صوتی را شنیده و عکس می‌گیرد.

با وجود تمام کم‌وکاستی‌های دوربین پیکسل ۷ پرو، از ویژگی‌هایی هوش مصنوعی این گوشی نمی‌توان گذشت. حالت عکاسی Night Shift و ویژگی Real Tone که رنگ پوست سوژه را تحلیل و بهینه‌سازی می‌کند،‌ از دیگر ویژگی‌های تحسین‌برانگیز این گوشی هستند.

یک ویژگی جالب دیگر نیز وجود دارد به اسم Top Shot. در این حالت، دوربین به‌دنبال چهره‌های آشنا می‌گردد تا تصویر فرد مورد نظر، در حالت فوکوس بهتری قرار بگیرد؛ به بیان بهتر، عکس گروهی بدون فوکوس چهره آشنا برای دوربین ثبت نمی‌شود.

ثبت تصاویر با سخت‌افزارهای دوربین پیکسل ۷ پرو تنها ابتدای ماجراست؛ چراکه قابلیت‌های نرم‌افزاری دوربین این گوشی، ویژگی‌هایی را در اختیار شما قرار می‌دهند که می‌توانید با استفاده از آنها، حسی متفاوت از عکاسی با دوربین گوشی را تجربه کنید.

گوگل ، پیکسل 7 و پیکسل 7 پرو را معرفی کرد. - شاه توت

عملکرد و عمر باتری گوگل پیکسل ۷ پرو

پیکسل ۷ پرو دومین نسل از تراشه‌ی اختصاصی گوگل موسوم به Tensor G2 را در دل خود دارد؛ تراشه‌ای که روی کاغذ تفاوت چشمگیری با نسل قبل ندارد؛ اما گوگل ادعا می‌کند که G2 باعث بهبود مصرف باتری پیکسل ۷ می‌شود. برخلاف تراشه‌های رقیب، G2 چهار نانومتری نیست و با لیتوگرافی ۵ نانومتری سامسونگ تولید می‌شود.گوگل همچنان از ترکیب غیرمرسوم ۴ + ۲ + ۲ شامل دو هسته‌ی پرقدرت، دو هسته‌ی میانی و چهار هسته‌ی کم‌مصرف در پردازنده‌ی مرکزی (CPU) تراشه‌ی Tensor G2 استفاده می‌کند. شرکت مستقر در مانتین‌ویو حتی در نوع هسته‌‌ها نیز تغییر چندانی ایجاد نکرده و صرفاً فرکانس هسته‌های پرقدرت و میانی را اندکی افزایش داده است.

در ساختار پردازنده‌ی مرکزی Tensor G2 از هسته‌های جدیدی همچون Cortex X2 یا Cortex A710 و Cortex A510 خبری نیست. همانند نسل قبلی، Cortex X1 و Cortex A55 نقش هسته‌های پرقدرت و کم‌مصرف را ایفا می‌کنند؛ اما هسته‌های میانی از Cortex A76 به Cortex A78 ارتقا یافته است.

پردازنده‌ی گرافیکی تنسور G2 با ارتقا از Mali G78 MP20 به Mali G710 MP07 پیشرفت چشمگیری را تجربه می‌کند. پردازنده‌ی گرافیکی جدید تنسور با نمونه‌ی Mali G710 MC10 به‌کاررفته در Dimensity 9000 شباهت دارد. این ماژول به‌لطف تغییراتی در معماری، در زمینه‌ی پردازش گرافیک Vulkan نیز بهبودهایی را تجربه می‌کند.

گوگل می‌گوید TPU جدید به‌کاررفته در G2 بالغ‌بر ۶۰ درصد قدرتمندتر و ۲۰ درصد بهینه‌تر از نمونه‌ی به‌کاررفته در نسل گذشته است. این ماژول وظیفه‌ی پردازش‌هایی همچون Photo Unblur و Cinematic Blur را برعهده دارد.

پیکسل ۷ پرو در پنج مدل ۱۲۸ | ۸، ۲۵۶ | ۸، ۱۲۸ | ۱۲، ۲۵۶ | ۱۲ و ۵۱۲ | ۱۲ گیگابایت با رم LPDDR5 و حافظه‌ی ذخیره‌سازی پرسرعت UFS 3.1 به‌فروش می‌رساند؛ ما نسخه‌ی ۱۲۸ گیگابایتی با رم ۱۲ گیگابایتی را برای بررسی در اختیار داشتیم که هنگام نگارش بررسی پیش‌رو در بازار ایران با قیمت حدودی ۴۲ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد.سرعت خواندن دیتا در پیکسل ۷ پرو پیشرفت چشم‌گیری را در مقایسه‌با نسل گذشته تجربه می‌کند؛ اما پرچم‌دار جدید گوگل چه از لحاظ سرعت خواندن، چه نوشتن دیتا، بسیار ضعیف‌تر از رقبا ظاهر می‌شود.

تراشه‌ی جدید گوگل در زمینه‌ی قدرت پردازش CPU و عملکرد در بازی‌ها، اندکی بهتر از نسل گذشته عمل می‌کند؛ اما مقابل Apple A16، حکمران فعلی تراشه‌های موبایل، با اختلاف ۴۰ درصدی شکست می‌خورد، این تراشه از Snapdragon 8 Gen 1 نیز ضعیف‌تر ظاهر می‌شود.ضعف تراشه‌ی گوگل بیش‌از هرچیز دیگری، در بازی‌های سنگین همچون Genshin Impact به‌چشم می‌آید؛ در شرایطی که آیفون ۱۴ پرو مکس این بازی را با نرخ میانگین ۵۸ و گلکسی اس ۲۲ اولترا با ۴۵ فریم‌برثانیه اجرا می‌‌کند، پیکسل ۷ پرو به نرخ میانی ۳۳ فریم‌برثانیه می‌رسد و در پاره‌ای از دقایقی به زیر ۲۵ فریم‌برثانیه نیز افت می‌کند. پرچم‌دار گوگل در بازی‌های سبک‌تر مثل Call of Duty عملکرد مطلوبی را به‌نمایش می‌گذارد.

تراشه‌ی Tensor G2 نیز مانند سایر تراشه‌های ۴ و ۵ نانومتری ساخت سامسونگ، استعداد بالایی در افت عملکرد و داغ‌شدن دارد؛ هنگام اجرای بازی‌های سنگین، هنگام شارژ شدن یا حتی دانلود فایل‌های حجیم، داغ‌شدن بدنه‌ی پیکسل ۷ پرو را حس خواهید کرد. پرچم‌دار سامسونگ در تست پایداری عملکرد زومیت نیز با افت ۴۰ درصدی مواجه شد.

پیکسل ۷ پرو همانند نسل گذشته از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی برای تأمین انرژی موردنیازش استفاده می‌کند و با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع USB Power Delivery 3.0 و شارژ بی‌سیم، با حداکثر توان ۲۳ وات نیز شارژ می‌شود؛ البته درون جعبه‌ی دستگاه خبری از شارژر نیست؛ اما با هر شارژر PD سریع می‌توان آن را ظرف یک ساعت و ۵۰ دقیقه شارژ کرد.

بررسی گوگل پیکسل ۷ پرو از نظر عملکرد تراشه و رم

گوگل تنسور جی ۲ به جدیدترین و سریع‌ترین هسته‌های ARM در پردازنده خود مجهز نیست، اما عملکرد گرافیکی تراشه نسبت به تراشه سال قبلی، بهینه‌سازی و تقویت شده که تفاوت چشم‌گیری دارد.

پردازنده‌هایی که مصرف بهتری دارند، به عمر باتری کمک می‌کنند؛ با این‌حال در تمام طول مدت بررسی گوگل پیکسل ۷ پرو ، هیچ اشکالی را از نظر مصرف بیش از اندازه باتری مشدر بررسی گوگل پیکسل ۷ پرو باید به این موضوع هم اشاره کرد که این دستگاه در نسخه‌های ۱۲۸/۸، ۲۵۶/۸، ۱۲۸/۱۲، ۲۵۶/۱۲ و ۵۱۲/۱۲ عرضه می‌شود. طبیعی‌است که نسخه‌های مجهز به رم ۱۲ گیگابایتی، بالاترین عملکرد را دارند. این گوشی هیچ مشکلی در باز کردن چندین برنامه به‌صورت هم‌زمان، برنامه‌های سنگین و بازی‌ها ندارد و همه چیز با سرعت خوبی اجرا می‌شود.اهده نشد. این موضوع می‌تواند به‌دلیل سازگاری باشد که گوگل بین سخت‌افزار و نرم‌افزار ایجاد کرده است. چنین تنظیماتی به کمک تراشه جدید گوگل باعث شده تا استفاده از نرم‌افزارها و صفحه‌های گوشی، سرعت بیشتری داشته باشد.

بررسی پیکسل 7 پرو از نظر عملکرد تراشه و رم

بررسی گوگل پیکسل ۷ پرو از نظر صدا و قابلیت‌های اتصال

گوگل پیکسل ۷ پرو از جدیدترین تکنولوژی‌های شبکه برخوردار است که از جمله آنها می‌توان به ۵G اشاره کرد. این شبکه از Sub6 5G یا نسخه انحصاری mmWave 5G استفاده می‌کند. نسخه وای فای نیز در این گوشی، ۶e است.

این اسمارت‌فون از اسپیکرهای استریو بهره می‌برد و به جک هدفون استاندارد ۳.۵ میلی‌متری مجهز نیست. اسکنر اثر انگشت نیز همان‌طور که گفته شد در زیر نمایشگر قرار دارد. پیکسل ۷ پرو از وای فای دایرکت، بلوتوث ۵.۲، NFC و GPS پشتیبانی می‌کند. کانکتتور شارژر نیز به پورت USB Type-C 3.2 متصل می‌شود.

از دیگر مشخصات فنی گوگل پیکسل ۷ پرو می‌توان به شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، مجاورت، قطب‌نما و فشارسنج اشاره کرد.

قیمت گوگل پیکسل ۷ پرو

گوشی‌های پیکسل ۷ و پیکسل ۷ پرو در تاریخ ۶ اکتبر ۲۰۲۲ (۱۴ مهر ۱۴۰۱) رونمایی و در ۱۳ اکتبر (۲۱ مهر) عرضه شدند. قیمت پیکسل ۷ پرو حدود ۸۹۹ دلار برای نسخه حافظه ۱۲۸ گیگابایتی است. نسخه ۲۵۶ گیگابایتی این گوشی نیز با قیمت ۹۹۹ دلار به فروش می‌رسد.

گوگل معمولا گوشی‌های خود را با قیمت کمتری نسبت به رقیبان اصلی خود به فروش می‌رساند. آیفون ۱۴ پرو با قیمت پایه‌ای ۹۹۹ دلار در بازارهای جهانی عرضه می‌شود و قیمت گلکسی اس ۲۲ اولترا نیز ۱۲۰۰ دلار است. در نظر داشته باشید که ۵ لنز دوربین و قلم استایلوس باعث شده تا قیمت گلکسی اس ۲۲ اولترا، بسیار بالاتر از رقیبانش باشد.