۱۰ گوشی هوشمند در بازار که بیشترین ظرفیت و بهترین کارکرد باتری را دارد

گوشی‌های هوشمند در چند سال اخیر شاهد پیشرفت‌های نسبتاً کمی بوده است؛ اما ازنظر سرعت شارژ، ارتقای چشمگیری یافته‌اند. روزهایی که برای شارژ کامل گوشی‌های هوشمند باید آن‌ها را چندین ساعت به شارژر متصل می‌کردید، تمام شده است. اکنون سناریو کاملاً متفاوت بوده و فناوری به‌قدری پیشرفت‌ کرده است که امکان شارژ کامل گوشی‌ها از صفر تا صد درصد در کمتر از ۱۰ دقیقه نیز فراهم شده است. اگرچه این آمار کمی عجیب به‌نظر می‌رسد، کاملاً واقعیت دارد.

سازندگان گوشی‌های هوشمند چینی ازنظر ارائه‌ی سرعت شارژ سریع در محصولات خود، تلاش‌های بیشتری درمقایسه‌با سایر سازندگان کرده‌اند. درمقابل، غول‌های بزرگ صنعت گوشی‌های هوشمند ازجمله اپل و سامسونگ همچنان ازنظر ارائه‌ی سرعت شارژ، از رقبای چینی عقب‌تر هستند. سال گذشته، بهترین گوشی هوشمند جهان ازنظر سرعت شارژ با شارژ ۱۲۰ وات عرضه شد؛ اما درحال‌حاضر محصولاتی به‌ بازار عرضه شده‌اند که حتی از شارژرهای فوق‌سریع ۲۰۰ واتی نیز پشتیبانی می‌کنند.

۳ عامل موثر در شارژدهی باتری

۱. ظرفیت باتری

برای خرید گوشی با شارژدهی بالا اولین و مهم‌ترین معیاری که باید به آن توجه کنید ظرفیت باتری است. خوشبختانه امروزه گوشی‌های هوشمند با ظرفیت‌های مختلفی از باتری عرضه می‌شوند که می‌توانند برای ساعت‌ها شارژدهی داشته باشند. در واقع هرچه ظرفیت باتری بیشتر باشد، شارژدهی آن بیشتر است اما علاوه بر این عوامل دیگری نیز در شارژدهی گوشی و انتخاب بهترین باتری گوشی تأثیر دارد. یکی از این عوامل می‌تواند شارژ سریع باشد. بسیاری از گوشی‌های جدید از تکنولوژی شارژ سریع پشتیبانی می‌کنند و معمولا هم شارژرهایی دارند که از توان بالایی برخوردارند. پس در زمان خرید گوشی می‌توانید به توان شارژر هم توجه کنید. گوشی‌ها می‌تواند یک شارژر ۱۵ وات، ۱۸ وات، ۲۵ وات، ۳۳ وات و حتی بیشتر داشته باشد. هرچه این توان بیشتر باشد، باتری زودتر شارژ می‌شود.

۲. نقش سخت‌افزار در شارژدهی باتری

واضح است که نیرو تمام سخت‌افزار گوشی از چیپ‌ست گرفته تا صفحه‌نمایش توسط باتری تأمین می‌شود اما در این میان تراشه یا همان چیپ‌ست یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار در مصرف باتری است، از این رو توصیه می‌شود تا به هنگام خرید بهترین گوشی از نظر باتری حتماً به مشخصات سخت‌افزاری از جمله تراشه توجه کنید. طبیعتاً هرچه پردازنده قدرتمند‌تر باشد مصرف انرژی بیشتر است از این رو مشاهده می‌شود که گاهاً گوشی‌های میان‌رده شارژدهی بیشتری نسبت به گوشی های پرچمدار دارند. در مجموع توصیه می‌شود تا به هنگام خرید گوشی به مواردی نظیر معماری ساخت پردازنده و صفحه‌نمایش Adaptive توجه کنید. توجه داشته باشید که پشتیبانی گوشی‌ها از اینترنت ۵G تأثیر به سزایی در مصرف باتری آن‌ها دارد.

۳. ابعاد و وزن

یکی از مشکلاتی که کاربران گوشی با ظرفیت باتری بالا با آن مواجه هستند، ابعاد بزرگ‌تر و وزن بیشتر است. از این رو اگر قصد خرید بهترین گوشی از نظر شارژدهی را دارید باید بین ابعاد و وزن بیشتر یا باتری با ظرفیت بالا یکی را انتخاب کنید.

iQOO 9T گوشی‌های هوشمند

iQOO 9T در جایگاه آخر این فهرست قرار دارد؛ اما فناوری شارژ آن از اهمیت فراوانی برخوردار است. این محصول از باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپرساعتی بهره می‌برد و iQOO مدعی شده است که ازطریق فناوری شارژ ۱۲۰ وات فقط در ۲۰ دقیقه می‌توان آن را از صفر تا ۱۰۰ درصد شارژ کرد. زمانی‌که گوشی آزمایش شد، باتری آن در مدت حدود ۲۳ دقیقه شارژ شد. دستیابی به چنین سرعتی بسیار چشمگیر به‌نظر می‌رسد و اگر سرعت شارژ پرچم‌داران گران‌قیمت اپل و سامسونگ (کمی بیش از یک ساعت) را در نظر بگیرد، جذابیت این ویژگی بیشتر احساس خواهد شد.

iQOO 9T به تراشه‌ی Snapdragon 8+ Gen 1 مجهز شده است و حداکثر با ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی عرضه می‌شود. این دستگاه به دوربین پشتی سه‌گانه متشکل از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین تله‌فوتو ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید ۱۳ مگاپیکسلی مجهز است. در بخش جلویی iQOO 9T نیز دوربین ۱۶ مگاپیکسلی تعبیه شده است.

iQOO 9T to launch soon: Everything we know so far | Technology News,The Indian Express

samsung galaxy m51

گوشی سامسونگ M51 یکی از محصولاتی است که می‌تواند در لیست بهترین گوشی از نظر شارژدهی قرار بگیرد. عموماً محصولات سری M سامسونگ به داشتن باتری‌هایی با ظرفیت بالا معروف هستند، گوشی M51 نیز گل سر سبد خانواده M است که بیشترین ظرفیت باتری را دارد. انرژی موردنیاز سخت‌افزار گوشی M51 توسط یک باتری با ظرفیت ۷۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت تأمین می‌شود که می‌تواند برای بیشتر از یک روز شارژدهی داشته باشد. پردازش‌های گوشی گلکسی M51 توسط تراشه اسنپدراگون ۷۳۰G تأمین می‌شود که توسط معماری ساخت ۸ نانومتری تولید شده است. علاوه بر این Galaxy M51 از صفحه نمایش‌سوپر امولد پلاس بهره می‌گیرد که به‌مراتب مصرف انرژی کمتری نسبت به نمایشگرهای IPS LCD دارد. این گوشی هوشمند در ابعاد ۶.۴ اینچ و وزن ۲۱۳ گرم ساخته شده که در مقایسه با سایر گوشی‌های موجود در بازار کمی بزرگ و سنگین به نظر می‌رسد. شرکت سامسونگ در ساخت این گوشی هوشمند از دوربین چهارگانه با سنسورهای ۵+۵+۱۲+۶۴ مگاپیکسلی استفاده کرده است که می‌تواند عکس‌های با کیفیتی را به ثبت برساند.

گوشی‌های هوشمند

شیائومی ۱۲ پرو گوشی‌های هوشمند

شیائومی ۱۲ پرو محصولی پرچم‌دار محسوب می‌شود که به‌طور‌مستقیم برای رقابت با گوشی‌هایی مثل سامسونگ گلکسی S22 پلاس و آیفون ۱۳ پرو عرضه شده است. ظاهر این دستگاه استاندارد است؛ اما سخت‌افزار بسیار قدرتمندی دارد. گوشی مذکور به تراشه‌ی Snapdragon 8+ Gen 1، حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی، دوربین پشتی سه‌گانه‌ متشکل از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی مجهز شده است.

شیائومی ۱۲ پرو از باتری ۴۶۰۰ میلی‌‌آمپرساعتی با قابلیت پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۱۲۰ وات HyperCharge بهره می‌برد. شارژ کامل باتری این دستگاه حدود ۲۴ دقیقه طول می‌کشد؛ اما با روشن‌کردن حالت Boost، این زمان به ۲۱ دقیقه کاهش خواهد یافت. مدل پایه‌ی این دستگاه ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی دارد

مشخصات کامل شیائومی 12 پرو پیش از رونمایی لو رفت • دیجی‌کالا مگ

 Moto G Power گوشی‌های هوشمند

در صدر لیست بهترین گوشی از نظر باتری، گوشی موتورولا Moto G Power قرار دارد که یک گوشی ارزان‌قیمت با باتری ۵۰۰۰ میلی آمپرساعت و بدون نیاز به شارژ روزانه است. در آزمایش ما، Moto G Power بیش از ۱۶ ساعت دوام آورد و حتی با سی دقیقه عمر بیشتر، رکورد مدل قبلی خود را زد. اما انتظار شارژ سریع از این گوشی را نداشته باشید. بعد از ۳۰ دقیقه شارژِ یک باتری تخلیه‌شده، نشانگر باتری Moto G Power تنها ۲۱ درصد پر می‌شود. با این حال بعد از اینکه به طور کامل پر شد، مجبور نیستید به همین زودی‌ها آن را دوباره شارژ کنید. نسخه‌ی به‌روزشد‌ه‌ی Moto G Power نسبت به مدل قبلی خود پردازنده‌ی ضعیف‌تری دارد که اگرچه یک قدم رو به عقب است، اما باعث طول عمر بیشتر باتری آن شده است.

گوشی Moto G Power

ریلمی GT Neo 3

ریلمی GT Neo 3 اولین گوشی هوشمند تجاری جهان بود که با شارژ سریع ۱۵۰ وات عرضه شد. این دستگاه در کنگره‌ی جهانی موبایل ۲۰۲۲ به‌نمایش درآمد و چند ماه بعد، دردسترس خریداران قرار گرفت. ریلمی GT Neo 3 از تراشه‌ی هشت‌هسته‌ای مدیاتک Dimensity 8100 با فرکانس ۲٫۸ گیگاهرتز، حداکثر ۱۲ گیگابایت‌ حافظه‌ی رم، ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی، دوربین پشتی سه‌گانه‌ی متشکل از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی برخوردار است.

ریلمی GT Neo 3 از شارژ UltraDart بهره می‌برد و به‌ادعای شرکت سازنده، باتری ۴۵۰۰ میلی‌‌آمپرساعتی آن درحدود ۱۷ دقیقه کاملاً شارژ خواهد شد. ناگفته نماند آزمایش‌های واقعی نشان می‌دهند مدت‌زمان موردنیاز برای شارژ صفر تا صد این دستگاه تقریباً ۱۹ دقیقه است که به رقم اعلامی ریلمی بسیار نزدیک است.

گوشی‌های هوشمند

وان‌پلاس ۱۰R گوشی‌های هوشمند

وان‌پلاس با معرفی گوشی وان‌پلاس ۱۰R به‌ جمع شرکت‌هایی پیوست که محصولاتی با سرعت شارژ بسیار سریع عرضه کرده‌اند. این دستگاه از فناوری شارژ ۱۵۰ وات پشتیبانی می‌کند و به ادعای وان‌پلاس، فقط در ۱۷ دقیقه کاملاً شارژ خواهد شد. آزمایش‌های واقعی انجام‌شده روی این محصول نیز نشان می‌دهد باتری ۴۸۰۰ میلی‌‌آمپرساعتی آن در ۱۸ دقیقه از صفر تا صد درصد شارژ می‌شود.

وان‌پلاس ۱۰R در جایگاهی بین محصولات برند نورد و پرچم‌داران این شرکت قرار دارد. این دستگاه از تراشه‌ی Dimensity 8100 مدیاتک با فرکانس ۲٫۸۵ گیگاهرتز بهره می‌برد و بخش پشتی آن میزبان دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو است.

وان پلاس 10R با فناوری شارژ 150 واتی، 8 اردیبهشت معرفی می‌شود | دیجیاتو

ایسوس ZenFone 6

در حالی که Asus ZenFone 6 با بیش از ۱۵ ساعت آزمایش باتری، جایگاه خود را در لیست ما به عنوان بهترین گوشی از نظر باتری به دست آورد، اما تنها یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری دارد. اگر به نمایشگر آن نگاهی بیندازید، متوجه خواهید شد که چیزی در این گوشی کم است: هیچ دوربین جلویی برای گوشی ایسوس زن فون ۶ در نظر گرفته نشده است. این گوشی با استفاده از یک مکانیزم هوشمندانه، دوربین‌های عقب را به جلو می‌آورد تا بتوانید از بهترین دوربین برای سلفی‌های خود استفاده کنید.

گوشی‌های هوشمند

نوبیا ردمجیک ۷ پرو گوشی‌های هوشمند

نوبیا ردمجیک ۷ پرو، تنها گوشی گیمینگی است که موفق شد در فهرست برترین گوشی‌های هوشمند ازنظر سرعت شارژ قرار گیرد. این محصول از تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 1، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی و دوربین فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی، ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی بهره می‌برد. نوبیا ردمجیک ۷ پرو یک هسته‌ی اختصاصی مخصوص بازی و بارهای کاری مرتبط با آن دارد تا تجربه‌ای لذت‌بخش‌تری از گیمینگ ارائه دهد.

نوبیا ردمجیک ۷ پرو به باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با قابلیت پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۱۳۵ وات مجهز شده است؛ البته شرکت سازنده‌ شارژری با قدرت ۶۵ وات در جعبه‌ی آن قرار داده است. این محصول در آزمون‌های بررسی سرعت شارژ در ۱۸ دقیقه از صفر تا صد درصد شارژ شد.

رد مجیک 7 معرفی شد؛ سرعت شارژ 135 وات و دوربین سلفی زیر نمایشگر | دیجیاتو

ردمی نوت ۱۲ نسخه‌ی Explorer

شیائومی اخیراً نسخه‌ی Explore گوشی هوشمند ردمی نوت ۱۲ را رونمایی کرده است که تا این‌ لحظه عنوان برترین گوشی هوشمند جهان ازنظر سرعت شارژ را از آنِ خود کرده است. این دستگاه از شارژ بسیار سریع ۲۱۰ وات پشتیبانی می‌کند که سریع‌تر از هر گوشی دیگری در بازار است. اگرچه سرعت شارژ یکی از ویژگی‌های مهم‌ این محصول به‌شمار می‌رود، سایر مشخصات آن نیز جذاب است.

ردمی نوت ۱۲ نسخه‌ی Explore از تراشه‌ی ۶ نانومتری Dimensity 1080 مدیاتک، حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم، ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی، دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی بهره می‌برد. ردمی نوت ۱۲ نسخه‌ی Explore به باتری ۴۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز شده است که به‌ادعای شرکت سازنده، فقط در ۵ دقیقه تا ۶۶ درصد و در ۹ دقیقه به‌طور‌کامل شارژ خواهد شد.

آزمایش‌های انجام‌شده روی این گوشی نشان می‌دهد شارژ کامل باتری آن حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد. حداکثر خروجی ثبت‌شده هنگام شارژ این محصول ۱۸۴ وات بود که دمای آن را به ۴۳٫۳ درجه‌ی سلسیوس رساند.

گوشی‌های هوشمند

LG V60 ThinQ 5G گوشی‌های هوشمند

جای تاسف است که شرکت ال.جی قصد خروج از تجارت تولید تلفن‌های همراه را دارد؛ زیرا تولیدات جدید این گروه، در رده‌ی بهترین گوشی‌های بازار قرار دارند. یک باتری ۵ هزار میلی‌آمپری داخل این گوشی تعبیه شده است که می‌تواند تا حدود ۱۳ ساعت دوام بیاورد که عدد بسیار قابل قبولی است. با این حال این گوشی از شارژ سریع پشتیبانی نمی‌کند و بعد از ۳۰ دقیقه، به ۵۱ درصد می‌رسد.

گوشی‌های هوشمند